E tânără noaptea

Știți că aseară mi s-a luat apa. No, m-am pus să mă culc. Spre dimineață a venit, desigur, înapoi, cu un zgomot destul de puternic, zgomot care m-a și trezit.

No, deci cum dormeam eu așa, cufundat într-o lene de nedescris, de mi se mulau mușchii pe pat, numai ce aud cum ură apa, așa, violent rău. Mă trezesc, mă duc la baie, dau drumnul la robinetul de apă rece (m-am spălat pe dinți cu apă caldă, interesantă senzație), văd că a venit apa și-mi zic că, no, să mai dorm un pic, că în câteva ore trebuie să merg la muncă.

Bine, eu mă simțeam destul de proaspăt, așa, și-mi zic că am dormit destul de bine. Așa că, din calculele mele, era cam ora 5 dimineața. Adică, no, eram destul de odihnit, deși parcă simțeam, subtil așa, că n-am dormit destul.

Și nu știu cum fac, că mă uit la ceas: 2341. Mda, nici nu-i de mirare, nu dormisem două ore, deci clar mai aveam nevoie să dorm. M-am lipit de pat, ochii mi s-au închis, un zâmbet dulce mi-a răsărit pe față, m-am cufundat în lene și întuneric și m-am trezit de dimineață.

Da, mi-era somn ieri.

2 Comentarii

  1. Fatade Case 05 august 2010 la 11:57 - Raspunde

    Da da stiu si eu senzatia aia cand dormi putin si ai impresia ca sa dus noaptea. Cum zicea un prieten un om ca sa rezista sa nu doarma mult el are nevoie doar de cate 1 reset(1 ora de somn) pe zi :)).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.