Emancipare

Cred că fie sunt în urmă cu știrile, fie sunt fixist, fie nu înțeleg eu prea bine cum e cu emanciparea asta a femeilor, caz în care am nevoie să aflu de la voi cum stă treaba.

Nu sunt anti-feminist, nu sunt înapoiat, știu că femeile sunt egale cu bărbații, poate chiar mai egale, nu am o problemă în a da mâna cu o femeie mai mult sau mai puțin bărbătește, dar am o reticență în a da mâna cu o femeie în situații informale.

Adică, no, m-am salutat cu doi băieți azi printr-o strângere de mână, iar femeia care era cu ei mi-a întins mâna să ne salutăm bărbătește. Pui mei, m-am făcut că nu văd și că sunt grăbit.

Sunt io țopârlan și în urmă cu regulile bunului simț la faza asta? Este asta o formă de emancipare sau ce este? Spuneți și voi, ce ar fi trebuit să fac?

12 Comentarii

 1. RaRo 03 aprilie 2011 la 23:07 - Raspunde

  Exagerezi un pic. :))

 2. Molnar Bianca-Andreea 04 aprilie 2011 la 08:07 - Raspunde

  sa-i iei mana si sa o pupi….ahahaha

 3. Denisa 04 aprilie 2011 la 17:36 - Raspunde

  Şi eu mai întind mâna, când nu vreau să-mi fie pupată şi nici n-am chef să mă pup cu cel din faţa mea. Dăm noroc ca băieţii, că tot îs eu one of the guys, câteodată. 😀

  • Robin Molnar 04 aprilie 2011 la 21:30 - Raspunde

   Faza era așa: mă pregăteam să cobor din mașină așa că l-am salutat pe frate-mio și pe încă un tip, la care femeia îmi întinde mâna ca pentru salut, nu ca să i-o sărut. Ce era să fac? :((

 4. TNH 04 aprilie 2011 la 22:23 - Raspunde

  Și eu am mai întins mâna unor prieteni foarte apropiați pentru că nu îi mai văzusem de mult și îmi fusese dor de ei. Când ești emoționat, nu mai judeci limpede (logic, nu?), iar în aceste cazuri nu mi se pare deplasat să întinzi mâna pentru salut.
  Dacă nu știai ce să faci, puteai să bați palma cu ea. Așa sigur ai făcut-o să se simtă prost, pentru că ea și-a dat seama că a exagerat și că tu ai observat exagerarea ei (faza cu te-ai făcut că nu vezi nu ține, sigur ai ezitat, măcar o fracțiune de secundă, iar femeile simt momentele astea).

  • Robin Molnar 04 aprilie 2011 la 22:26 - Raspunde

   Apăi no, nu era mai OK să nu întindă mâna, mai ales că nu eram apropiați sau ceva?

   • TNH 04 aprilie 2011 la 22:47 - Raspunde

    Era mai OK, dar dacă a luat-o valul… No, se mai întâmplă. Mai bine să întinzi mâna când nu trebuie decât să dai în cap când nu trebuie.

 5. Mihai Todor 10 aprilie 2011 la 18:41 - Raspunde

  Bă, ești mai timid ca o muiere =)) O iei frumos de mânuță, o tragi către tine și o pupi pe obrăjori 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.