4 Comentarii

 1. Molnar Bianca-Andreea 04 aprilie 2011 la 08:20 - Raspunde

  Eu nu as putea calatori fara bilet. As intra in pamant de rusine daca as fi prinsa. La cursele locale imi iau bilet prin SMS. E mai ieftin cu 20 de bani fata de biletele luate de la sofer,ghisee sau tonomate.
  Se pare ca unii au soriciul gros de nu crapa de rusine cand aleg sa nu isi ia bilet. Nu stiu cati isi platesc amenda daca sunt prinsi fara bilet. Cum este transport local, eu as introduce orele in folosul comunitatii. Practic, cand circuli fara bilet ii insulti pe calatorii care au avut bunul simt de a achizitiona bilet. Deci, daca crezi ca esti tare si mare daca crezi ca poti circula gratis si nu iti achiti un bilet la autobuz, atunci sa vedem cat de mare si tare vei fi cand vei matura prin autogara, vei planta niste flori, vei grebla frunzele din parc…etc.

 2. TNH 04 aprilie 2011 la 22:16 - Raspunde

  Nici eu n-am mers niciodată fără bilet, mai bine merg pe jos dacă n-am bani. Am mers cu sor’mea prin Brașov mai demult, iar la un moment dat am cheltuit toți banii pe care îi mai aveam, așa că a trebuit să parcurgem aproape tot orașul pe jos. A fost fain, ce să zic, dar parcă ar fi fost mai bine cu transportul în comun, am fi scutit câteva ore bune de mers.

  • Robin Molnar 04 aprilie 2011 la 22:25 - Raspunde

   E măricel Brașovul să îl parcurgi la pas. Aseară am parcurs și eu o jumătate de Cluj, ca să mai dau burta jos. Mi-a luat cam 90 de minute.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.