Eu și ciocolata…

Mă pune necuratul de cu seară, după ce am ieșit din grotă, să-mi iau o ciocolată. Africana cu arahide, că așa era pe vremea mea. Și, normal, o bag în mine pe toată, doar se știe că eu mănânc 100 de grame de ciocolată așa, ca pe aer.

Mă rog, când se va face statistica aia tâmpită cu acea cantitate medie de ciocolată consumată de un european, eu sunt ăla care trage țara în jos bine de tot. Bac maxim 100 de grame pe an. Și am simțit că trece anul, așa că am băgat de cu seară. Pfuai ce rău mi-a fost de la atâta dulce! Nu credeam că poți să râgâi a ciocolată…

Și tot vizavi de statistic tâmpite: dar ce, francezii mănâncă tot atâția cârnați afumați ca și mine? Nu? Păi se vede, deci, că este o chestie culturală.

În fine, mă zbăteam în pat ca peștele pe uscat. Nu o să o mai fac prea curând.

6 Comentarii

  1. Mihai Todor 06 decembrie 2010 la 10:15 - Raspunde

    Pai bine ma, Africana e ciocolata? Ia si tu o tableta mare de Lindt si fa aceeasi operatiune. Ma indoiesc ca ti se va mai face rau.

    • Robin Molnar 06 decembrie 2010 la 21:27 - Raspunde

      =D Da, Africana este ciocolată. Produsele ultra-lux sau ultra-sofisticate nu sunt standardul.

  2. TNH 06 decembrie 2010 la 11:24 - Raspunde

    Asa m-am gandit si eu, Africana e ciocolata? ^_^

    • Robin Molnar 06 decembrie 2010 la 21:28 - Raspunde

      =D Da, este. Cred că voi doi n-ați mai mâncat de multă vreme ciocolată turcească cu gust de plastic.

  3. foraje puturi apa 06 decembrie 2010 la 19:42 - Raspunde

    Ciocolata Aficana era buna pe vremea ta, acum a mai evoluat industria ciocolatei. Dar nici alte ciocolate nu sunt recomandate in exces, asa ca ai grija si data viitoare. Si sa iti fie de bine!

    • Robin Molnar 06 decembrie 2010 la 21:30 - Raspunde

      =D Te contrazic. Ciocolata nu a evoluat deloc, am devenit noi mai simandicoși.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.