Gânduri de călătorie – 13 Ianuarie 2017

  1. Uitasem cât de drăguți sunt oamenii pe aici. Practic, noi suntem din altă galaxie. Sau, dacă am fi din Star Trek, românii cu siguranță ar fi Ferengi.
  2. A nins aseară pe aici, nervos, cu fulgi mari, viscolit, fără a se depune. Ninge și acum, dar nu s-a depus deloc. Ar fi interesant de văzut ce s-ar întâmpla dacă s-ar depune vreo 20 de centimetri de zăpadă.
  3. Ca și curiozitate, zona metropolitană Manchester are o populație de trei milioane de locuitori. Dar, deși este aglomerație, nu se formează blocajele de la București. Firește, au autostrăzi, variante ocolitoare și poliție rutieră. Prin centru, este mai de grabă pustiu de mașini. 
  4. Cred că am început să le învăț monedele: cele de valoare mică sunt din bronz, deci roșiatice, cele medii sunt albe, de la argint, iar cele de valoare mare sunt aurii. Acum mai trebuie doar să înțeleg relația dintre formă și valoare și m-am scos.
  5. În sfârșit am înțeles de ce chiuvetele lor au două robinete, unul pentru apă caldă și unul pentru apă rece. Glumesc, desigur, n-are nicio logică.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.