6 Comentarii

 1. Cornel 19 mai 2011 la 14:06 - Raspunde

  Greu asta cu medicii de familie, cea ce mi se pare cel mai frustrant este ca atunci cand te simti cu adevarat rau, trebuie sa stai la cine stie ce coada infernala incat atunci cand ajungi intr-un final la consult, sa mai prezinti alte n simptome. Din aces motiv eu sunt imppotriva medicilor de familie si daca reusesti cumva sa te sustragi de la darile obligatorii, atunci este mult mai rentabil sa apelezi la clinici private, unde o consultatie este mai scumpa dar o platesti numai cand/daca ai nevoie.

 2. Adelina 19 mai 2011 la 17:00 - Raspunde

  Problema cu medicii de familie am avut-o si eu, ai mei s-au inscris la o tanti medic de familie chiar in centrul orasului, la care trebuia sa iti pierzi mereu ziua stand la coada si cand ajungeai sa te consulte daca nu ii duceai ceva te trata ca pe ultimul om cu un sictir de nu mai putea. De ceva vreme ne-am mutat la alt medic de familie, care nu este atat de aglomerat maxim jumatate de ora stai la coada si cand ai nevoie vine si acasa, nu cere, nu comenteaza. Spor la cautat si sper sa gasesti unul bun.

 3. Mihai Todor 20 mai 2011 la 03:09 - Raspunde

  Dapăi firma nu îți plătește asigurare medicală privată? Nouă ni s-a oferit astfel posibilitatea de a fi preluați de un medic de familie din cadrul Medicover. Mă rog, eu am refuzat, din varii motive, preferând să rămân la medicul meu din Petroșani, în care am încredere deplină 🙂

  • Robin Molnar 20 mai 2011 la 07:49 - Raspunde

   Ba da, dar n-am chef să bat juma de Cluj până la Medicover. Plus că trebuie programare cu x+1 zile înainte etc. Deci nu e practic.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.