Mâncarea, această forță a întunericului
Cât a fost iarnă, am visat numai la șunci, sarmale, costițe, antricoate, fripturi, slăninuțe, caltaboașe, cârnăciori, tobițe, fasoli, cartoafe, puire-uri și alte îmbucături înrotunjitoare…
Amu, că a dat căldura, mă gândesc numai la ape minerale, mango, kiwi, mere, banane și alte fructe, iar între această completă schimbare de atitudine vizavi de mâncare și vremea de afară, eu cred că este o strânsă legătură.
Poate așa se și explică de ce tropicalii sunt mai slăbuți! Cui îi mai vine să bage mușchiuleți înveliți în pastramă la cuptor, când vremea este așa de frumoasă și-ți vine să alergi pe coclauri sau să faci poze prin oraș?
Deja mă gândesc serios, pe când va fi caniculă, să-mi fac un stoc de fasole verde, spanac, mazăre și morcovi, că nu se știe niciodată.
Pe voi vă influențează vremea cu ceva?
Acum, nu stiu ce sa zic, dar de când cu soarele ăsta, parcă adulmec mititei şi grătare suculente… Pe de altă parte, sângele îşi cere porţia de urzică! 🙂
E ceva. Înseamnă că n-ai mâncat toată iarna numai afumături, ca mine.
Mă, te pomeni că te-ai îngrășat iarna asta 😀
Cine? Eu? Nicio șansă. M-am îngrășat tot anul.
Vremea ..cu siguranta influenteaza pe oricine..dar mancarea…..si mai si…tre sa consumi cat mai putina carne mai ale sdin comert ca nu stiu ce nitrati baga astia in ea…mai ales carnea rosie ….sunt turbat..nu mai stiu ce sa mananc…mai ales ca am timp de gatit berechet!:))
Și-atunci ce carne să mănânc?
de pui..dar incearca sa eviti cat mai mult prajelile,habar nu am ca aceiasi dilema am si eu..ce naiba sa mai mananc!
Săptămâna asta n-am mâncat porc.