Meci cu RDS

Se pare că trebuie să am un meci cu RDS și că o să trebuiască să îi prind la colț și să-i iau pe la spate cu proxima ocazie. Mi-au tăiat netul pentru neplată, după ce în prealabil ei au uitat să-mi trimită factura. Și nu doar mie, ci la tot blocul.

Amu, să-mi fie cu iertare, nu dau bani fără să văd o factură mai întâi. Că așa este în economie. O să văd pe viitor ce fac, dar faza asta nu rămâne nepedepsită. Promit. E prea mare nesimțirea. Cum adică să-ți plătesc fără ca întâi să am o factură? Păi pe ce mă taxezi?

O să fac și plângere la OPC pentru că RDS nu a trimis factura (doar fata sună la mine la interfon, când le aduce, nu știu de ce), dar a întrerupt furnizarea serviciilor, având pretenția ca eu să plătesc fără a avea în prealabil factura, ceea ce este o aberație. Bine, nu le stau angajații de la distribuția facturilor, fiindcă au salarii de mizerie și norme maximale, iar RDS știe asta, doar babalâcii merg să plătească TV-ul din prima zi și sunt primii care anunță la casierie că nu au venit facturile.

Dumnezeu iartă mai des decât mine!

4 Comentarii

 1. xtall 23 noiembrie 2010 la 20:36 - Raspunde

  =D imi pare corect
  Dar stii ca ei trimit de obicei prima data pe mail ?
  Apropo, ti-au spus macar ca ti-au dat o casuta de mail dedicata cand ti-ai facut abonament ? multi habar nu au.
  Facturile se trimit automat pe mail si vin cel mai repede acolo, bine, si prin posta vin, dar pe mail imediat apar (poate s-a schimbat ceva, dar asa era odata, ma rog, eu asa primesc si acum)

  • Robin Molnar 25 noiembrie 2010 la 09:08 - Raspunde

   =D Da, am aflat după ce am sunat la relații cu clienții.

 2. Mihai Todor 23 noiembrie 2010 la 22:29 - Raspunde

  @Robin: Bre, ai pe site-ul lor posibilitatea să te loghezi și să downloadezi facturile 😉 Mi se pare că scrie și în contract chestia asta 🙂

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.