Mi-am luat ţeapă
Am mers astăzi cu colegii la masă la pizzeria/ restaurantul/ ce-o fi 4 amici (se citeşte quattro amici) de pe Str. Eroilor (mai de grabă e bulevard). Era prima dată când am fost acolo aşa că nu ştiam cum va fi mâncarea. Pentru că, de obicei, îmi place să merg pe lucruri cunoscute, mai ales când vine vorba de mâncare când îmi este foarte foame, am comandat o pizza, după criteriul: asta are şuncă (bacon).
De fapt, pizza asta se numeşte 4 carni pentru că are, evident, patru feluri de carne:
- Şuncă (bacon). Preferata mea. Nu mă satur de ea. Când am văzut că are aşa ceva nu m-am mai uitat la restul.
- Şuncă, dar nu bacon ci din aia normală. Bună.
- Salam. Cât de cât OK, nu zic nu. Nu-mi dau seama, totuşi, ce fel de salam era. Italienesc nu era sigur, că ăia nu prea le au cu salamul.
- Cârnaţi. Subţiri, precum cei olteneşti, dar… ciudaţi. În fine, bunicei şi ăia.
Blatul era bun, destul de moale, şi nu trebuia să mă chinui să-l porţionez. Cuţitul era cu zimţi mari, aşa cum se cere la pizza. Sosul era OK, la cei 1,5 lei 100 de grame, din pastă de roşii, busuioc (oregano?) şi piper. Per total, cam vreo 500 de grame de mâncare.
Tacticos, mănânc întâi sfertul de pizza cu şuncă, apoi cel cu cârnaţi, apoi cel cu salam şi las la final ce e mai bun, adică sfertul de pizza cu şuncă. Şi am fost tare dezamăgit. Nu ştiu ce fel de bacon au folosită ăia, dar era jalnic, oribil, sleios şi neafumat. Oribil. În fine, am mâncat mai aşa, ca să-mi astâmpăr pofta psihologică, că de bună nu era bună. Oricum, era mai mâncabilă decât pizza aia din Deva. Am fost tare dezamăgit de ţeapa pe care mi-am luat-o.
Bine, alţi colegi au păţit-o şi mai rău, în sensul că au comandat ceva salată mexicană cu ton, care le-a venit cam după o oră. Niciunul nu şi-a terminat porţia. Pentru că era ba prea dulce, ba prea apoasă şi chestii de-astea. Am gustat şi eu de la un coleg (lăsând gluma la o parte sau ruşinea, trebuie să văd ce se poate mânca în oraşul ăsta şi ce nu, că doar n-o să mor de foame). Nu mi-a plăcut. Nu-mi voi lua niciodată.
Am rămas, totuşi, cu o poftă de bacon la cuptor ceva de speriat… Sunt trist.
1. Strict din punctul meu de vedere pizza poate să se ducă de unde a venit!
2. Cred că \’sortimentul\’ trebuia să fie numit mai degrabă 15% carne :woohoo: Şi-s indulgent :whistle:
3. Azi am halit o felie de pizza. Bunicică, da şi io-s trist! Vezi pct. 1 😀
Sfârșitul e așa de emo 😛
😆 De la pizza ni se trage. 😆
Tot pizza aia noua cu sarmale, care era afisata prin toate statiile, ramane cea mai interesanta. Numai la noi se putea inventa asa ceva. Urmeaza salata de muschi de porc…
😆 Nu aş mânca pizza cu sarmale nici picurat cu H2SO4 (ceară fierbinte 👿 ). 😆 Ori mănânc pizza, ori [url=http://www.robintel.ro/index.php/blog/personal/am-fcut-sarmale.html]sarmale[/url], preferabil sarmale dumnezeieşti! 😆 Salată din muşchi de porc există. [url=http://www.robintel.ro/index.php/blog/diverse/gratarul-de-ieri.html]Arată aşa[/url]. Un pic flambată! 😀
Doar nu crezi c-o fi prosti sa puna si ei ceva mai bun..
E criza frate,criza!!!!
😆 Doar nu sunt proşti să-şi păstreze clienţii. 😆
Este in Alba Iulia o pizzerie…o recomand (Tortuga) pizza super buna facuta in cuptor pe lemne.
Dar lasand asta la o parte, ce zici Roby de pizza pe care o fac eu??? 👿
😆 Tu faci cea mai bună pizza şi cel mai bun cozonac. Pentru că pui şi un stop de suflet. 😉 :kiss:
Vaii ce frumos ai zis. Multumesc. Asta asa este. :woohoo:
😆 Pentru tine fac orice, dragă. 😆
Pentru laude iti trimit niste borcane cu zacusca… :woohoo:
😆 Şi eu te iubesc, dragă soră-mea. 😆