Momente de tihnă

După cum v-ați prins deja, sunt un om cu preocupări multiple. De aceea, stau cam rău cu timpul liber. Adică uman, fizic și energetic nu pot face atât de mult pe cât mi-aș dori.

De aceea, pentru mine momentele de tihnă sunt mai de grabă rare. Și atunci scriu pe blog, sau fac ceva, dar în general mă uit la filme lejere, de genul House MD. Rar, foarte rar, reușesc să-mi găsesc două ceasuri libere ca să mă uit la un film, mai mult sau mai puțin artistic.

În general, reușesc să mă uit pe seară, după ora 23, pentru că atunci șansele să mă mai sune cineva sunt mici, spre nule. Și, sincer să fiu, nu-mi place să mă sune careva să mă întrebe de ce nu-i merge computerul taman în momentul meu de tihnă. Moment care, între noi fie vorba, nu se întâmplă săptămânal.

Adică no, pentru un film pe care țin musai să-l văd, trebuie să-mi organizez timpul cu câteva zile înainte. Și parcă nu-mi convine să mă sune careva să-mi strice ploile. Desigur, unii nu vor putea înțelege că am 10,000 de chestii de făcut, la fel cum nu vor înțelege că nu-mi place să fiu întrebat chestii în momentele mele de tihnă. Pentru că sunt ale mele, am nevoie de ele și le merit.

Întrebarea mea este voi cum vă faceți managementul momentelor de tihnă? Și cum le petreceți?

12 Comentarii

 1. ciresica 23 martie 2010 la 08:49 - Raspunde

  eu, din fericire, nu am un program prea incarcat si chiar daca as avea as fi nevoita sa am 8 ore de somn. sanatatea din dotare nu imi permite sa pierd nopti sau sa nu am timp de relaxare. mi se face rau instantaneu…deci ferice pe mine ca am un program mai putin incarcat

 2. Prodduse Naturiste 23 martie 2010 la 11:46 - Raspunde

  Eu cand vreau sa fluier, fluier! un raspuns simplu cam asta ar fi. Las tot ce se poate lasa si mai imi vad si de-ale mele.
  Marian

 3. ocsike 23 martie 2010 la 15:05 - Raspunde

  Ei se fac că mă plătesc, eu mă fac că muncesc… Așa că mi-am mărit programul liber. Și așa mă relaxez acasă la vreun film, citind, uitându-mă la poze sau desenând câte ceva pe pc, pentru mine e relaxant.

  • Robin Molnar 23 martie 2010 la 16:27 - Raspunde

   =D Și totuși, când ai nevoie de o mărire de salariu ce te faci? =D

 4. ocsike 23 martie 2010 la 16:41 - Raspunde

  De data asta cred că voi schimba locul de muncă =D, sau mă joc un pic de-a manipulatorul și le dau impresia că sunt indisepnsabil pentru ei, la momentul respectiv.

  • Robin Molnar 23 martie 2010 la 16:42 - Raspunde

   =D Pentru o clipă m-am speriat crezând că ai spus că vei lucra mai mult și mai bine. =D

 5. ocsike 23 martie 2010 la 17:11 - Raspunde

  Dacă aș avea motive aș lucra mai cu spor, cum am făcut la început (nu e cazul la securiștii ăștia… =D), dar când vezi că nu ai cu cine mai bine îți cauți momente de tihnă până schimbi ceva.

  • Robin Molnar 23 martie 2010 la 17:14 - Raspunde

   =D Oh, frumoasa mentalitate a patronilor din Valea Jiului… =D

 6. ocsike 23 martie 2010 la 17:13 - Raspunde

  P.S În rest îmi fac treaba la fel de bine, dar cât apuc în programul de 8 ore =D. Bine mai sunt și excepții dar mai rar.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.