Muncă, muncă și iar muncă

Dacă e weekend, e perfect, nu mai trebuie să merg la muncă, așa că pot munci, bine – mersi, la acest frumos site. Iar în acest weekend chiar am muncit, după cum veți vedea, pe rupte.

În urmă cu câteva zile vă mărturiseam că lucrez la o nouă colecție din galeria foto, și că urmează s-o public. Ei bine azi, că deja era azi, am reușit. Iat-o ce frumoasă și mândră e!

Să nu credeți, deci, că dacă ieri n-am scris nimic, n-am muncit. Pur și simplu, am fost reținut cu întreprinderea asta care mănâncă incredibil de mult timp. Vă mărturisesc că nu pot pregăti, pentru nicio colecție, mai mult de șase fotografii pe oră, iar ultima colecție publicată are aproape două sute, iar ultima colecție în lucru are cam o sută optzeci, în total în galeria specială fiind aproape trei mii de fotografii…

Toată treaba durează atât de mult, pentru că din fotografii separate în spațiu și timp încerc să fac un puzzle bidimensional care, inițial, nu știu cum arată, urmând să descopăr eu, pe parcurs pentru ca, mai apoi, puzzle-ul să fie prezentat sub forma uni-dimensională a galeriei foto.

Și nu o fac pentru trafic, fiindcă fotografiile acestea chiar nu sunt aducătoare de trafic, comparativ cu volumul de muncă, spațiu de stocare și transfer, cost de hosting și timp necesar publicării, ci din mândria lucrului bine făcut.

Iar dacă, uitându-vă la fotografii și citindu-le descrierea, înțelegeți mai mult de trei lucruri, înseamnă că mi-am făcut bine treaba și am comunicat ceea ce, după multe ore de studiu, am înțeles eu.

În fine, sper să vă placă noua colecție foto!

P.S. Îmi pare rău că v-am spamat pe Twitter și pe Facebook cu linkul spre colecție. Butonul de Tweet de pe site a luat-o razna și publica pe Twitter și ceea ce nu trebuia publicat. Oricât de enervant ar fi fost să vedeți, din oră în oră, câte un link spre colecție, vă asigur că pentru mine era și mai enervant, pentru că nu trebuia doar să mă concentrez pe ceea ce avea de făcut, ci trebuia să și stau cu ochii pe contul meu de Twitter, să șterg belelele în care mă băga defecțiunea asta. Deci noi să fim sănătoși!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.