8 Comentarii

 1. George Damian 17 martie 2012 la 13:47 - Raspunde

  Nu cred că ne-a furat nimeni strălucirea. S-a mânjit puţi, dar se curăţă.

 2. joita lucian 18 martie 2012 la 12:07 - Raspunde

  Parerea mea este ca inca mai sunt sanse sa ne reenim..sa stralucim cum am facut-o o data..dar depinde de noi..de toti… stii cum se spune cu un ghocel nu se face primavara!

 3. Larisa 19 martie 2012 la 00:09 - Raspunde

  Eu sincera nu stiu ce sa mai zic daca se va curata sau daca nu dar un singur lucru il pot spune nu situ unde se va ajunge Romania.

  • Robin Molnar 22 martie 2012 la 08:36 - Raspunde

   E ca și cum ai spune că nu știi dacă apa e dulce sau sărată, dar știi că e udă.

 4. Mircea C. 23 martie 2012 la 13:36 - Raspunde

  Nu zic ca nu am avut sau nu avem oameni de valoare, dar de obicei aia nu ies in fata, si nici nu au elementele senzationaliste atat de dragi presei facute cu curul. Medaliile de aur la saloanele de inventica se dau pentru participare, altfel nu-mi explic cum pacaliciul de Ancu Dinca [care a inventat laserul biologic or whatever, pe baza de plante si par de pisica :)) ] e plin de medalii de genul. Prima ta sursa e varza. Mai jos un citat relevant :

  Ion Scripcaru, strungar si lacatus mecanic din satul Uzunu (Giurgiu) nu gaseste de 4 ani 15.000 USD pentru a-si realiza inventia epocala (pana la proba practica): motorul care nu consuma nimic! Acesta ar trebui sa functioneze pe baza gravitatiei, fiind in fapt “instalatie mecanica amplificatoare de putere, capabila sa transforme forta statica gravitationala in lucru mecanic”. “S-ar inchide toate centralele nucleare”, spune el. Numai ca OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci) a refuzat sa-i breveteze inventia in lipsa unei machete functionale, doar pe baza schitelor. Petre Roman si Ministerul Cercetarii si Tehnologiei l-au tratat cu indiferenta (1997), iar sponsorii nu se inghesuie (ca si statul) sa-i asigure cei 15.000 USD necesari…

  Ca o paranteza a mea, ma mir cum de OSIM-ul i-a dat totusi brevet lui Ancu, dar n-a mai vrut la Scripcaru :))

  • Robin Molnar 27 martie 2012 la 08:30 - Raspunde

   Sunt total de acord cu tine. Nici eu n-am putut-o spune mai bine!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.