O altă zi mirobolantă

Vă mai amintiţi ce spuneam aici ?

Astăzi a fost una dintre acele zile deosebite şi speciale, fir-ar.

Ziua a început bine când, după miezul nopţii s-a iscat brusc furtuna asta.

 

Furtuna a fost naşpa rău. Vânt puternic şi multe multe multe ţigle căzute de pe bloc. Eu, dobitoc, am vrut să cobor să mut maşina când era hăul mai mare. Noroc că m-a ţinut frate-mio (literalmente) că altfel, Doamne-fereşte, mă vedeaţi la ştiri. Dacă n-am putut să fac nimic (oricum, era prea târziu) măcar să filmez am putut. Asta am filmat. Calitatea imaginii e slăbuţă, datorită faptului că ploua prea tare.
Încerc să mă culc. Strepsils. Tuna afară de parcă dădea careva cu artileria. În fine, rup câteva episoade mărunte de somn de la furtună.

Mă trezesc de dimineaţă. Site-ul picat.

Plec la muncă. Maşina lovită de o ţiglă. Tabla îndoită. Mă uit prin parcare… mda, eu sunt totuşi norocos. Victime au mai căzut maşini, din care 2 cu plafonul găurit, 3 parbrize sparte, 3 îndoite thriller. Ok, zic eu, la mine e totuşi mizilic îmi zic, aşa, de consolare. Sun pe Sergiu (şefu) ca să ştie ce şi cum. Plec la poliţie. Pe jos. Mi se spune să vin cu maşina. Vin cu maşina. N-au formulare de declaraţii. OK, caut. Evident, din cauza numărului mare de avarii am şansa (sau ghinionul) să nu găsesc. Mulţumesc omului care mi-a dat un formular de la el. Nice. O să te menţionez pe Multumeşte.net pentru fapta ta cea bună. Completez formularul. Stau la coadă (da, era coadă, nu aşa). După o vreme îmi vine şi mie rândul. Rezolv problema.

Merg să-mi văd de treabă (muncă). Înainte de asta dau şi pe la bancă (era fix în drum), să văd să fie OK cardul pe care urmează să-mi intre bursa. Gargară: cardul meu nu se află în baza de date. Stupoare. Haos. Chin.

Plec la facultate să văd de bursă.

Oha, asigurarea mea de sănătate, pe care am dat 172 de RON statului s-ar parea ca nu e bună că n-are şi răspundere civilă. Fir-ar.

Merg să-mi văd de treabă (muncă).

Mă duc la bancă să văd ce fac cu cardul. Rezolv să-mi fie re-emis. Măcar mi-au venit actele pentru Internet Banking.

Merg să-mi văd de treabă (muncă).

La muncă observ că cineva mi-a furat un cablu de alimentare de la un automat. Great! Ţin să-i mulţumesc blajin în mă-sa lu’ ăla de l-o luat. Cumpăr altul.

Termin treaba şi vin acasă. Netul şi telefonia fixă sunt căzute. OK, mă pun în pat dar sunt prea ofticat să pot dormi. Vegetez.

Vine netul. Încerc serviciul de Internet Banking. La gară. Ceva esenţial nu se imprimase bine. Sun. Răspunde o doamnă şi-mi dă datele care-mi lipsesc. Ştia exact cine sunt de cum am sunat. Nice, îmi zic.

Reuşesc să fac serviciul să meargă.

Merg pe un site de unde am comandat nişte chestii esenţiale pentru laptop. Mă uit pe factura proformă. Iarăşi sun, că aveam oarecari nelămuriri (cum ar fi, de exemplu, ce naiba trec pe ordinul de plată). Răspunde o doamnă. Îi explic problema şi-mi face legatura cu o altă doamnă care mă roagă să nu fac încă plata pentru că nu au pe stoc ceea ce am cerut. Nu ştiu de ce dar parcă nu eram chiar surprins.

Acum mi-e somn şi-s încă ofticat.

Consolarea mea e că măcar am primit nişte bani (donaţie). Măcar atât.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.