Pedofilia

Nu v-am povestit până acum, dar era să fiu victima unui pedofil. Se întâmpla acum vreo 18 ani, prefer să nu intru în detalii, dat țin să vă povestesc niște chestii grețoase.

Pe vremea aia nu știam  ce-i ăla sex sau pedofil, eram copil. Și un nene bătrânel, trecut de cincizeci de ani pe vremea aia, spunea că vrea să ne împrietenim. Dintr-un motiv obscur atunci, îi cam ploua în gură când vorbea cu mine.

Îmi spunea aproape obsesiv:

– Îmi place că ești curățel.

– N-ai vrea să iei niște prieteni preferabil fete și să mergem la mine acasă să ne împrietenim și să ne iubim ca tinerii?

– Eu stau pe acolo (arătând spre o casă în construcție de lângă Hotel Petroșani). Poate într-o zi o să vii pe la mine.

Ne-am “despărțit” când trebuia să ne întâlnim și, mirosind că e ceva necurat la mijloc, nu ne-am dus la viol “întâlnire”. Îmi crește tensiunea când mă gândesc. Iar prin acest articol vreau doar să spun că lucruri nașpa i se pot întâmpla oricărui copil, nu contează cât de inteligent.

Aveți mare grijă la copii. Cazurile acestea sunt mult mai dese decât și-ar putea imagina cineva. În fine, credeți că este o soluție punitivă castrarea chimică?

2 Comentarii

  1. diana gradinaru 22 februarie 2011 la 23:09 - Raspunde

    Auzi, nu era un nene cu mustata, statea in blocul turn din spatele cinematografului din stanga parcului si avea un baiat de varsta noastra? Am trecut si eu printr-o experienta asemantatoare. Daca il vad vreodata, cred ca il si bat!

    • Robin Molnar 23 februarie 2011 la 09:31 - Raspunde

      Nu, ăsta de care zic eu era de partea dreaptă a parcului. Nu l-aș recunoaște astăzi, că i-aș rupe fâșul cu un furtun de presiune.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.