Acest website are nevoie să folosească cookies, care sunt niște fișiere text de mici dimensiuni ce conțin referințe specifice, dar nu explicite, stocate pe computerul voastru, astfel încât, de exemplu, atunci când lăsați un comentariu, datele din formular să se salveze, dar nu numai.
Fără acces la cookies, aceste date nu se vor salva.
Pentru a afla mai multe despre cum folosim informațiile și despre dreptul vostru asupra datelor voastre, vă rugăm să consultați pagina Politica de Confidențialitate.
Puteți modifica accesul la aceste cookies accesând taburile din stânga.
Sunt curioasa cum ti se pare zaharul brun fata de cel alb.
Sa explic de ce: eu de obicei limonada o beau neindulcita si cu gheata, dar uneori am chef sa fie fierbinte si dulce. Si daca am chef sa fie fierbinte si dulce, am chef sa fie foarte dulce. De obicei in aftfel de situatii pun zahar alb, dar a existat si o ocazie in care am folosit zahar brun. Am scuipat tot din gura si am varsat restul paharului in chiuveta – mi s-a parut groaznic gustul. Chestia e ca n-am patit niciodata chestia asta cu zahar alb in limonada. Si nici cu zahar brun in lapte – probabil si pentru ca laptele il beau mereu indulcit, dar mereu cu foarte putin zahar, cam 10g de zahar la 1l de lapte.
Păi, depinde și ce zahăr brun iei și din ce e făcut. Am găsit o “specialitate” pe la Inter Macedonia, din trestie de zahăr (nu sfeclă), care are textura unui nisip ușor umed și costă vreo 8 lei 500 g. Oferă un gust unic în ceaiuri și de multe ori sunt tentat să mănânc și lingurița 😀 În schimb, dacă iei ceva gen “Mărgăritar”, care aș fi tentat să cred că-i doar zahăr alb de proastă calitate, cu adăugiri de coloranți, atunci da, vei avea surprize neplăcute…
Zahărul brun este făcut în țări tropicale.
Drace, de cand n-am mai trecut pe la InterMacedonia. Au destule chestii faine si greu de gasit altfel. Si nu doar la capitolul zahar, dulcuri…
Ala al meu e posibil sa fi fost Margaritar. Nu stiu exact, l-am primit de la mama… care cauta mereu chestiile cele mai ieftine – stiu ca lua si produse “1/marca cea mai ieftina” din Carrrefour.
“Marca nr. 1” -> Nici macar scobitori nu as lua, daca sunt marcate cu acest simbol. Efectiv, sunt prea sarac ca sa imi permit sa iau chestii ieftine, pe care sa le arunc direct la gunoi. Din pacate, aceste produse au clientela suficienta, desi sunt o bataie de joc.
Pentru ca-s ieftine.
La Lake of Tears nu merg.
Am bilete la la Alice Cooper (14 iunie), Rock the City (1-3 iulie, de interes fiind pentru mine Sabaton, Mike and the Mechanics, Whitesnake, Judas Priest), Bon Jovi (10 iulie, sa speram ca o sa fie o surpriza frumoasa cum au fost Scorpions aseara, ca acum e inca mai mult curiozitate), Amon Amarth (19 noiembrie).
As mai vrea sa merg la Amorphis si UDO. Ma mai gandesc in legatura cu Iced Earth, dar nu prea cred.
Eu poate o sa ajung pe la Lake of Tears, dar nu sunt sigur… La restu’ cred ca am sa zic pas anul acesta.
Zahărul brun este bun.
Adica? In sensul de chiar ti-a placut la gust sau e vorba iar de cliseul cu e bun pentru sanatate?
E bun la gust și la sănătate. Dar mai ales la gust.
De ce sa nu ploua vinerea??? Mie imi place ploaia. Sa stai cu iubita/iubitul si sa ascultati picurii cum lovesc geamul. E superb. Indiferent in ce zi a saptamanii se intampla.
PS – Eu vreau sa nu ploua marti. Macar martea asta. Ca merg la Alice Cooper.
La Lake of Tears mergi? 🙂