Și, aveți planuri de sărbători?

Să fiu sincer, planuri de sărbători am sub forme generice: să mă odihnesc ceva și să mai meșteresc ceva pe la GovITHub, mai plănuiesc să mănânc afumături cu moderație, să beau cu moderație și să iau, apoi, o pauză.

De fapt, la Revelion plănuiesc să iau calendarul cu 2016 și să-i dau foc, ritualic, pentru că atât de bun ne-a fost anul acesta.

Dar tot este bine, că măcar știm unde suntem, cum suntem și unde vrem să fim. Astfel, în această notă, voi cum stați? Cum ați vrea să stați? Planuri de sărbători, ceva?

4 Comentarii

 1. Malin 16 decembrie 2016 la 08:39 - Raspunde

  Mai bine odihneste-te si nu mai mesteri nimic pe la GovITHub ca oricum o sa-si aduca PSD-ul proprii “experti” pe acolo si or sa distruga tot ce s-a facut bun.

  • Robin Molnar 16 decembrie 2016 la 09:00 - Raspunde

   Câtă vreme pot face treaba așa cum trebuie, voi face tot ce-mi stă-n putință pentru a informatiza România. Plus de asta, nu cred că viitorul guvern, oricare ar fi el, i-ar da cu piciorul șansei de a se lăuda cu buna muncă de aici.

 2. ice4you 17 decembrie 2016 la 10:44 - Raspunde

  Vreau multa liniste si mai ales odihna dupa un an greu, crunt de greu dar si cu realizari ce ii drept. Ceva munte, ceva mancare buna, neoasa, ceva prieteni (din pacate mult mai putini ca anul trecut) … si mai ales 0 politica si alte rahanuri. Ii vremea de colinde si foc in soba. 🙂

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.