So close…

Well, azi a fost nasolie, taticule.

Cum ieseam eu din Petrosani, pe DN66, spre Targu Jiu/ Vulcan (e aceeasi iesire), well… Aveam vreo 55 la ora si ma apropiam de un pod feroviar, care trece pe deasupra drumului, pe un drum cu 1 banda pe sens. Si PLM!!!

Suna telefonul, il iau in mana sa resping apelul (nu raspund la telefon can sunt in trafic! Deloc!)! Si ridic ochii (cat sa fi durat 3 milisecunde?)! Un cretin dobitoc care fu*e pe ma-sa, sofer de TIR, tocmai depasea un alt TIR. Taticule! Acolo e curba, panta/ rampa, drum ingust, linie continua, limita de inaltime (4.8 m), chestii! PLM! Nici nu stiu cum au incaput doua TIR-uri in paralel pe sub podul ala!

Cand vad io una ca asta, frana, ambreaj, semnalizare, trag dreapta, jumatate de masina merge prin balarii (colb, chestii). Nu pot opri ca e coloana si mi-e ca-l ia pe careva din spate. Trec pa langa dobitoc, care era la acelasi nivel de inaintare cu ala pe care-l depasea ( adica mergeau in paralel), ma uit in oglinda: dobitocu’ facuse carare! Toti in spatele meu, ca si mine, circulau pe unde apucau.

Claxoane, faruri, blesteme, nervi, cruci, chestii!

Tin si pe aceasta cale sa-i indes carne in frigider la dobitocul ala inconstient, si-n ma-sa si-n ala de i-o dat permisul!

This was kind of close, ca eram la 2 – 3 lungimi de TIR departare de dobitoc, si eu nu stateam chiar pe loc, si dobitocu’ accelera, la greu! Anyway, sunt de acord ca, in caz de, Doamne-fereste, ceva, sa-mi donez organele. Desi nu as vrea sa  se ajunga aici!

5 Comentarii

 1. puiu 21 martie 2008 la 19:10 - Raspunde

  Care organe prietene? Ca de te bulea tiruuuu.Doamne fereste,eu am invatat in 17 ani de soferie ca tre sa ma feresc aprig si de urgenta de ei! ➡

 2. Robin Molnar 22 martie 2008 la 04:29 - Raspunde

  La asta nu m-am gandit…

 3. Draqos 22 martie 2008 la 10:18 - Raspunde

  lol, nici de analize numai ramanea :))

 4. kosmin 22 martie 2008 la 16:15 - Raspunde

  Adevarul este ca se circula aiurea total, iar drumurile sunt sub orice critica.

 5. Robin Molnar 22 martie 2008 la 17:27 - Raspunde

  Asa este, domnilor. Se circula aiurea. Da\’ pietonii sunt crema…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.