Sunt indianul Bucă Neagră

Ieri m-am dus să fac sport la Aqua Park Cluj (Florești). Într-un articol viitor îi voi face o recenzie stabilimentului (am și făcut-o!), întrucât este proaspăt deschis, acum vreau să vorbesc despre altceva…

N-am prea înotat ieri, că nu prea știu și, oricum, am făcut febră musculară la picioare într-un sfert de oră, așa că mai mult m-am bălăcit ca peștele în apă mică (un metru și jumătate), agățându-mă cu un fel de colac și dând din picioare ca la bicicletă pentru a înainta.

No, evident, oboseam, așa că mai ieșeam afară pe șezlong, să stau și ca pitonul la soare. Numai că afară bătea un vânt răcoros, deși era răcoare, așa că am decis să mă întorc înapoi în apă.

Și, pentru că și la Cluj Napoca avem cocalarii noștri care se găsesc să șadă pe scări, fix unde și când este traficul mai intens, am decis că n-are rost să mă enervez și că să mă duc pe altă parte, tot pe niște scări unde, Doamne, când să fac primul pas pe prima treaptă m-am dus în cap ca meteoritul prin stratosferă, nu așa.

Am încercat să amortizez căderea, de era să-mi rup încheietura mâinii stângi, iar cu fesa dreaptă așa de tare am dat de colțul treptei, încât am făcut un cucui în fesă. Nu știu dacă se poate, nu știu cum se poate, dar după ce m-am lovit simțeam ca o umflătură în mușchi, ca un cucui.

Evident, n-am avut cum să mă uit în unghiul ăla, dar sunt sigur că fesa aia mi s-a înnegrit de la lovitură, mai ales că era o rană în profunzimea mușchiului, de unde și denumirea de Bucă Neagră.

Doare, să știți. Ieri durea și mai și, de mi-a sărit tot cheful de stat în piscină, așa că nu mult după aceea m-am și cărat și, cum centrul Clujului este închis traficului rutier în weekend, am venit pe o rută ocolitoare pe unde schimbă primăria liniile de tramvai, de mi-am bâțâit fundul rănit în ultimul hal prin gropile alea.

Sper că măcar voi v-ați distrat mai bine.

4 Comentarii

 1. Anca Tanase 19 august 2012 la 14:07 - Raspunde

  Deja nu mai e de ras, poate n-ar strica putin mers la doctor

  • Robin Molnar 19 august 2012 la 23:48 - Raspunde

   Mă simt mai bine, pot sta în fund și pot merge. Mulțumesc. 🙂

 2. Mihai Todor 19 august 2012 la 15:30 - Raspunde

  Apăi așa-ți trebe mă, la suta aia de kile pe care o deții. Știi tu vorba americanului: the bigger they are, the harder they fall.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.