8 Comentarii

 1. Claus_G 23 octombrie 2011 la 19:25 - Raspunde

  Da misto ideea de ateu,asa ziceam si eu,atata timp cat crezi ca exista Dumnezeu nu conteaza ce religie ai.Preotia este doar o alta meserie care face parte din vesnica masinarie de facut bani si de a manupula populatia in scopuri stiute numai de ei.

 2. Raul Molnar 23 octombrie 2011 la 23:54 - Raspunde

  Eu ma declar Pateu, dinala cu ficat de gasca, carne, si mai putine E-uri 😉

 3. flomelomanul 24 octombrie 2011 la 12:55 - Raspunde

  La mine inca n-a ajuns “nenea recensamantu'” (sau poate “tanti recensamantu'”???? ca e de gen neutru), dar cand (si daca ) va ajunge, ma voi declara la fel, adica ateu. Nu pentru ca n-as crede in divinitate, din contra, cred, dar credinta adevarata n-are nicio legatura cu nici una dintre religiile acestui pamant. Religia (indiferent care-ar fi ea) a fost, de la “inceputul veacurilor”, doar un instrument de control prin indobitocire a populatiei, instrument prin care o clica de privilegiati ai sortii numiti preoti, rabini, imami, sau cum s-or mai numi, au strans averi strigatoare la cer. Daca judecata de apoi exista intr-adevar, nu ma tem deloc de ea, avand in vedere viata pe care am dus-o pana acum, dar cred ca toti acesti sarlatani in sutane vor avea o mare problema cand vor ajunge la Marea Intalnire cu Faptele Savarsite de Domniile Lor in Aceasta Lume. Ma intreb oare celebrul inchizitor fanatic Torquemada sta in cer de-a dreapta Tatalui? Ma indoiesc sincer de asta, ba chiar cred ca s-a topit de mult in cazanul cu smoala.

  • Robin Molnar 25 octombrie 2011 la 08:57 - Raspunde

   Da, bun exemplul cu Torquemada. Ăla cred că s-a gătit mult de tot în sos de smoală. =))

 4. Daniela 25 octombrie 2011 la 15:28 - Raspunde

  Acum au adus moastele altui “sfant” ca sa mai castige niste bani ca doar vin sarbatorile de iarna si trebuie sa ne oferim cadouri: mertane negre cu geamuri fumuri.

  • Robin Molnar 25 octombrie 2011 la 21:46 - Raspunde

   Sunt trei sfinți. Aș lua sifilis numai ca să merg să pup moaștele…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.