Unde semnez?

Cruce sau troiță momârlănească

Cruce sau troiță momârlănească

Contractul funerar este produsul cu care orice persoana din timpul vieţii îşi poate organiza propriile funeralii, în conformitate cu propriile convingeri şi idei. Aceste convingeri trebuie însă să nu depăşească limitele prevederilor legale şi morale. În fiecare an în întreaga lume, milioane de oameni îşi organizează în avans aceste servicii. Pentru România un asemenea produs este nou.

Bisericuța Piatra Scrisă

Bisericuța Piatra Scrisă

Dreptul de a fi incinerat este GARANTAT prin legile Statului Român, iar serviciul pe care îl propunem nu face decât să realizeze acest lucru. Suntem pregătiţi să acţionăm pe toate căile posibile pentru ca dorinţa cuiva de a fi incinerat să devină realitate (inclusiv acţiunea în justiţie).

Casa Funerară Amurg

Mă gândesc să-mi pun viața – și moartea – în ordine. Nu am planuri, nu sunt bolnav, dar nici nu vreau să risc: decât hrană la viermi, mai bine catapultat în stratosferă și împrăștiat peste lume, peste mare, peste munți.

Via Adevărul

4 Comentarii

  1. Joita Lucian 24 ianuarie 2013 la 13:40 - Raspunde

    Robin..ai tras ceva legale?:=)))

  2. Nautilus 29 ianuarie 2013 la 16:09 - Raspunde

    Cică la incinerarea lui Comisaru’ Moldovan Nemuritoru’ ar fi venit un popă care a zis: “Incinerarea este un păcat, o practică necreştină, dar dacă aşa a fost dorinţa lui… nu puteţi doar să-l pârliţi puţin?..” 😀

    ~Nautilus

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.