Ce-mi dă mie febră musculară? – Leapşă

Marius mă întreabă într-o leapşă, ce anume îmi dă mie febră musculară. Bine, asta aşa, la mişto, că el e kinetoterapeut (viitor, în fine), deci ştie mai bine ca mine. Dar să revin. Pentru că sunt un tip simplu, fără nu ştiu ce brizbiz-uri, cred că este destul de evident cam care ar fi chestiile alea.

 1. Cel mai ades făceam febră musculară la gât că, no, cu atâta zâne pe stradă e păcat de la Dumnezeu să nu te uiţi. E ca şi cum ţi s-ar oferi de nenumărate ori şansa mântuirii, iar tu ai refuza-o gândindu-te că oare ce-o zice lumea. Nu mă uit pentru lume, mă uit pentru mine. Pentru că fiecare fată frumoasă pe care o văd trezeşte în mine un anume vis, vis care-mi stârneşte imaginaţia, de unde şi energia de a scrie cuvinte frumoase pe acest blog super simpatic. Oricum, acum am un gât de taur (adică la fel de lat ca şi capul).
 2. Căratul sacilor de ciment pe scări 28 de etaje. Ha, ca să mă dau ciumeg. Nu prea făceam eu mişcare, dar tot aveam ceva forţă în mine. Acum, însă, sunt ca un bivol, doar ceva mai inteligent. Mă rog, relativ. Şi, da, normal, exagerez. De la un sac de ciment n-am păţit nimic, în schimb am tras o febră musculară soră cu lenea deplină după ce-am cărat trei saci de nisip ud, pe scări, până la etajul 6 (şase). Cel mai greu sac avea 87 de kilograme, iar cel mai uşor doar 83. Dar nici n-am mai făcut nimic 3 zile. Plus că era să fac şi hernie. Dar no, nu se pune. Trecem la pagube colaterale.
 3. Normal, ca orice cocoş mergeam la sală şi băgam până rămâneam lat. După aceea mi-am dat seama că decât să fiu frumos şi deştept mai bine sunt deştept şi bogat, aşa că m-am apucat de altceva.

Leapşa merge mai departe la: Cipoc, Cireşica, Clawd, Codrutza, Florin, Lirca, LittleDot şi oricine mai vrea să o preia. Nu uitaţi, aici vă puteţi înscrie la lepşile viitoare.

 

ATENŢIE! Dacă cititorii fără blog sunt interesaţi pot să joace şi ei lăsând un comentariu mai jos! Mulţumesc.

2 Comentarii

 1. ciresica 06 februarie 2010 la 06:18 - Raspunde

  ce imi da mie febra?
  1. prima saptamana de alergat
  2. caratul unor lucruri foarte grele
  si….
  3. aaaaaa dansul exagerat 😀

  • Robin Molnar 06 februarie 2010 la 08:23 - Raspunde

   =D Foarte drăguţ! =D Aşa sunt şi eu. Drăguţ, adică. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.