8 Comentarii

 1. Alex P. 14 ianuarie 2013 la 08:27 - Raspunde

  Iti spun eu de ce. Nu are presiunea pe umerii ei asa ca si ministrul sanatatii si uneori este mult mai usor sa criticam pe altii decat sa vedem punctul lor de vedere.

  • Robin Molnar 15 ianuarie 2013 la 08:43 - Raspunde

   Vrei să povestim despre Eugen Nicolăescu, cel are în 2008 refuza să semneze contractele de achiziții publice până când PNL-ul nu primea bani pentru campania electorală?

 2. brontozaurel 14 ianuarie 2013 la 11:18 - Raspunde

  Imi pare rau, dar mama respectiva nu e in nici un caz un geniu. E doar un alt gunoi uman. Si un gunoi uman care bubuie de prostie. Vina e in primul rand a celor care dau spaga si o fac aproape intotdeauna fara sa li se ceara pentru ca asa li s-a spus ca “se face”, iar creierul lor prost n-a stat sa se gandeasca o secunda. Probabil ca sunt si unii care cer si pentru aia da, trebuie sa fii pregatit. Sa inregistrezi conversatia si sa-i arzi.

 3. joita lucian 14 ianuarie 2013 la 12:36 - Raspunde

  Nu stiu capitolul sanatate lasa mult de dorit….noi ma car de bine de rau satam in Bucuresti si mai este cat de cat …dar cei din provicie e jale…si mama ta cam are dreptate!

 4. Horatiu 15 ianuarie 2013 la 08:09 - Raspunde

  Vina este a celor care dau spaga si au perpetuat chestia asta,un chirurg la stat te taie la fel si daca dai spaga integral,partial sau deloc ,nu vrea sa si strice reputatia pe care o are la privat,sau in ochii fraierilor care dau spaga si vor sa fie operat de el pentru ca are multe cazuri reusite ,asa ca sa fim seriosi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.