Vând kilometri

 

Coperta cărții Vând Kilometri de Mihai Barbu

Coperta cărții Vând Kilometri de Mihai Barbu

“Vând kilometri” de Mihai Barbu este povestea unui om care pleacă “până peste deal”, în Mongolia, în tovărășia calului său motorizat pe nume Doyle. Întâlnirile cu oameni care îl ajută dezinteresat, cu copii care îi fac cu mâna în miezul deșertului, cu funcționari vamali care îl opresc fără motiv doar pentru că pot și vor șpagă, cu polițiști care îl opresc să îi poată admira mai îndeaproape motocicleta, fac din povestea lui o epopee modernă.

Plină de imagini de care nu-ți poți dezlipi ochii și de parfumul vieții neatinse de epoca tehnologiei, cartea lui Mihai Barbu ne arată cum e să privim lumea din multele unghiuri din care n-am știut sau n-am vrut să o vedem.

Exemplarul pus în circulație de Adrian Ciubotaru a ajuns la mine mulțumită lui Ex-silentio, iar acum e rândul meu să-l dau mai departe pentru ca minunata poveste de pe hârtie să poată călători cel puțin la fel de mult cât a călătorit autorul ei pentru a o scrie. Dacă există vreun doritor pentru a primi această carte, tot ce trebuie să facă e să lase aici un comentariu și apoi să scrie despre ea pe blogul propriu, după care s-o dea mai departe.

8 Comentarii

 1. Natural 11 ianuarie 2014 la 20:18 - Raspunde

  Salutare, eu imi doresc sa citesc cartea. Din 2 motive: mi-a placut prezentarea facuta de tine si-mi place si treaba asta cu datul mai departe.

  Spor cititor!

  • Robin Molnar 12 ianuarie 2014 la 12:37 - Raspunde

   Perfect. Dă-mi un mail cu datele tale la robintel [la] gmail. com , ca să știu unde expediez.

 2. Petre 13 ianuarie 2014 la 13:22 - Raspunde

  La mine a fost prin octombrie 2012 primita pe filiera Adrian Ciubotaru, Tudor (cel care sta pe net), Pato, Carmen si Bogdan (din pacate ei au inchis blogul).
  Chiar e o carete care merita citita.
  In articolul de mai jos am propus o modalitate de a contabiliza kilometri parcursi de carte … dar vad ca acel tabel s-a pierdut pe parcurs …
  “Vă rog, pe toţi cei care veţi primi şi trimite mai departe această carte minunată, să preluaţi acest tabel (chiar se permite preluarea cu copy-paste fără specificarea sursei 🙂 ) şi să-l postaţi fiecare pe blog, ca să putem contabiliza kilometri parcurşi de carte.”

  http://www.d-petre.ro/blogosfera/re-vand-kilometri/

  • Robin Molnar 13 ianuarie 2014 la 21:37 - Raspunde

   Ideea este în carte, menținută. O să-l rog pe Daniel să refacă tabelul.

 3. Natural 13 ianuarie 2014 la 14:57 - Raspunde

  Si mai interesant asa. Robin iti trimit acum e-mail.

  Multumesc si spor!

 4. sanda 13 ianuarie 2014 la 21:38 - Raspunde

  la primu caruia i-o trimiti ramane pe veci….vrei sa faci un bine tuturor? doneaz-o unei bibilioteci si asa o vor citi mai multi

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.