Vocea din reclame

Sunt unele reclame care îmi plac şi care mă inspiră, nu să cumpăr, ci să gândesc diverse chestii. Cum ar fi, de exemplu, acest articol despre vocea din reclame.

Câteodată (da, am iarăşi mult timp liber) mă gândesc cum arată persoana a cărei voce o aud în timpul reclamei şi încerc să dau cu presupusul. Cred că cele mai frumoase şi feminine voci din reclame aparţin graselor. Desigur, este o presupunere nejustificată şi chiar pesimistă. Adică: are o voce frumoasă, are  şi dicţie, dar nu este perfectă, deci clar este urâtă ca foametea.

Bine, este şi o excepţie: Andreea Marin – Bănică. În nu ştiu ce reclamă ea vorbeşte despre faptul că de când este mămică îi dă o importanţă şi mai mare părului ei (nu ştiu că nu-s fan, dar poate s-o fi îngrăşat sau ceva din cauza sarcinii şi noh…) şi o face cu o voce excepţional de frumoasă (când nu se mâţâie). Problema este că advertiserii au greşit targetul.

De exemplu eu aş vrea s-o aud pe Andreea vorbind cu vocea ei extrem de frumoasă vorbind despre un produs pentru bărbaţi, produs al cărui reclamă are următorul slogan: "Pentru bărbatul meu!" sau "Pentru tine!". Oricum, ceva de genul. Aşa ceva sigur aş cumpăra! Pentru că îmi place să mă răsfăţ şi să fiu răsfăţat. Ca orice bărbat, daltfel.

1 Commentariu

  1. ciresica 05 martie 2009 la 04:04 - Raspunde

    Mi se pare ca esti un pic cam rau.
    De ce conteaza cum arata tipa daca vocea ei te atrage?La urma urmelor asta face toti banii…sa nu stii cum arata tipa care vorbeste:d

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.