Să facem senzaţie

Nu pot să nu critic stilul de tabloid pe care au început, tot mai pregnant, să-l adopte televiziunile, lucru extrem de deranjant pentru bunul meu simţ.

Se dă o ştire cu un şmecher care a intrat într-un bar cu chef de scandal şi i-a spart unui om o sticlă de bere, care om avea pretenţia decentă să-i fie înlocuită. Evident, şmecherul nostru nu asta dorea, aşa că a rezultat o încăierare generală din care tot şmecherul ieşise cel mai şifonat. Se lăsase cu internare şi alte cele. După părerea mea şmecherul este vinovat că nu a stat pe fundul lui, după principiul "Cine o caută o găseşte.".

Dar nu, la TV se spune că omul a fost rupt în bătaie pentru o bere, ceea ce este revoltător, urmând ca noi, papagalii privitori, să înţelegem că, de faspt, omul primise ceea ce căutase. Revoltător. Nu aşa ar trebui să se prezinte o ştire.

O să ajungem la ştiri absurde de genul:

Poliţia a intervenit în forţă pentru a aplana un scandal monstru care a avut loc azi dimineaţă când o femeie a refuzat primirea de spermă de la un donator necunoscut ei şi recidivist lăsat în libertate de judecători pe motiv că nu reprezintă un pericol social şi că trebuie să se trateze de sifilis şi gonoree.

Oribil!

2 Comentarii

  1. Perti 05 martie 2009 la 05:13 - Raspunde

    Bun exemplul tau! 😀 😀 😀

    • Robin Molnar 05 martie 2009 la 07:00 - Raspunde

      😆 Mulţumesc. 😀 Am şi eu un pic de imaginaţie. 😆 Bolnavă, ce-i drept… :woohoo:

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.