Cluj Brands Tour 2012

La ora la care vă scriu aceste rânduri, bloggerii clujeni împreună cu invitații lor se întrețin cu domnul Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca, urmând ca pe parcursul zilei, precum și mâine și poimâine, să viziteze diverse branduri clujene.

În primul rând, puterea economică a Clujului se simte până spre Deva și Petroșani, în sud. Înspre nord nu știu să spun, că tot i-am promis lui Gaben că o să dau o fugă la Baia Mare după castane, timp în care aș fi observat cât de călduț se simte Clujul până acolo, dar divaghez…

În mod evident, puterea economică a Clujului vine de la brandurile pe care le are, atât cele proprii, cât și cele de import, branduri care-i dau o forță redutabilă în competiția economică a comunităților.

Astfel, ca să n-o mai lungesc, bloggerii care nu sunt – ca mine – în timpul programului normal de lucru, vor trece pe la Primăria Cluj Napoca, Farmec, Jolidon, Grădina Botanică, Electrogrup, Lumea Lumânărilor, Gimmy Polus, Arobs, Berăria Ursus, Bistro Maitresse și Crama Liliac.

Ah, ultimele trei, astea, mă fac să lăcrimez.

În fine, dacă vreți să știți ce surprize pregătește fiecare brand (sper că la anul vom avea și Clujana în repertoriu, că au produse bune – da, mai există!), urmăriți cu încredere hash-tag-ul #clujbrandstour pe Twitter.  Asta este, eu mă duc la muncă imediat.

Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu spijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsori principali: Farmec, Napolact, Ursus, Jolidon, Electrogrup, Arobs, Liliac, Gimmy, Lumea lumânărilor. Partener media: 24 FUN Cluj. Parteneri: Hotel Athos, Bistro Maitresse, Autonom Rent-A-Car, Webfactor

 

4 Comentarii

 1. joita lucian 20 septembrie 2012 la 16:01 - Raspunde

  O sa vin la Cluj la verisoara mea sa imi mai fac una alta la dinti…si tare …..vreau sa vad si eu Gradina Botanica..ca dupa pozele ce le-ai pus pare interesanta! poate n esi vedem prin ianuarie !

  • Robin Molnar 25 septembrie 2012 la 08:41 - Raspunde

   Anul ăsta n-a dus-o prea bine, din cauza secetei.

 2. Laurentiu 23 septembrie 2012 la 15:33 - Raspunde

  Clujul e un ras superb, cum nu prea vezi aici, in sudul Romaniei! Referitor la brandurile de acolo, e si normal sa se intample asa atata timp cat exista pic de civilizatie…avem si in sud orase mari doar ca sunt degeaba.

  • Robin Molnar 25 septembrie 2012 la 08:47 - Raspunde

   Fiește.Dar civilizația asta n-a venit de la sine, ci a fost construită de oameni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.