De musulmani nu m-am legat până acum…

Dar, tăticu’, dacă nu simt un curent masiv de contracarare a violențelor datorate unui film, să mor io de nu mă deprim cu ăștia.

Bă băieți, și fete, păi de aia țin io TOR de 30 de euro pe lună la curent, ca să vă ofticați voi că suntem liberi să spunem ce prostii vrem, după care să luptați pentru cenzură la noi și libertate la voi?

Nu se poate, monșer, nu se poate. Dacă vreți libertate, acordați-ne și nouă libertățile noastre. Altfel, scot serverul din priză și pun ban peste ban, într-un an de zile strâng cotizația mea de 300 de euro ca să îmi plătesc partea mea de zid între Turcia și restul lumii arabe. Și dacă restul ar face la fel, ghinion băieți și fete, o să rămâneți în Evul Mediu, că n-ați evoluat deloc.

Să fiu scuzat, un om care ridică piatra în contra unui alt om din motive religioase, nu merită nicio flegmă, nicio donație, nicio recunoaștere a niciunor drepturi, nu merită nici măcar să facă parte din organizațiile de comerț liber.

Accept să mi se spună că-s intolerant pentru simplul fapt că nu vreau să stau la masă cu unul care l-a bătut sau ucis pe altul pentru că a spus sau a făcut un film despre religie. Sunt un nenorocit intolerant că nu-i suport pe ăia care prețuiesc mai mult orice altceva decât viața umană. Sunt un jeg subdezvoltat moral și spiritual pentru că țip când văd că viața umană este mai puțin importantă pentru unii decât… musca de pe rahat, să mă scuzați de expresie.

Sunt un xenofob fără minte.

Pe bune, dacă aș fi Barosso, aș face presiuni asupra fraților mei europeni să-i liniștim pe ăștia încă 200 de ani, poate între timp ridică capul din nisip și se mai cultivează și ei. Și e păcat, serios că e păcat, că diversitatea e frumoasă iar ei au ținut știința sus vreme de 500 de ani, cât Biserica Catolică a fost pricipala corporație din Europa, unde se studia matematica duhului sfânt, dar să nu mă keg iarăși de biserică, de-abia ce i-am suduit alaltăieri.

Bă băieți, nu ne vreți? Ia, dragi europeni, anulați toate contractele cu toate țările unde s-a protestat împotriva îndrăciților de occidentali. Păi ce, voi ăștia fanatici faceți afaceri cu Satana? Nu se cade.

Pe bune, hai să fim sinceri: toleranța față de intoleranța musulmană se va termina odată cu petrolul lor. Până atunci, unii nu acceptă să fie curve. Eu nu accept.

Bă, sunteți toleranți? Vă tolerez. Sunteți intoleranți? Nu vă tolerez, marș în puii mei în altă parte, dar nu în Europa. Pentru că eu nu vreau să trăiesc și să-mi cresc urmașii într-un mediu infestat de intoleranța voastră, să vă fie clar.

Nu înțeleg, dacă ei aplică principiul talionului, noi de ce acceptăm să ni se bată obrazul? Ca să ce?

P.S. Pfuai, nici nu încep să scriu despre intoleranța evreiască, fiindcă nu mai apuc să trăiesc trei vieți.

6 Comentarii

 1. Dusmanul 20 septembrie 2012 la 12:34 - Raspunde

  Iti recomand sa vezi documentarul “The root of all evil” (daca nu l-ai vazut deja).

  • Robin Molnar 25 septembrie 2012 la 08:40 - Raspunde

   O să mă uit într-o seară la el. Am auzit că ar fi dubios, dar încă nu l-am văzut.

 2. joita lucian 20 septembrie 2012 la 16:03 - Raspunde

  E pacat ca se varsa sange nevionovat ..si asta numai daorita manipularii excesive …ale religiei musulmane!

 3. Laurentiu 20 septembrie 2012 la 18:37 - Raspunde

  Problema asta nu se va rezolva niciodata..eu n-am inteles niciodata de unde atata rivalitate intre religii..e mai rau ca la fotbal (macar aia’s huligani)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.