Concurs de gătit

Dragii mei, țin să vă spun că sunt parte din juriul concursului de gătit cu vase PyroFlam, organizat de către cei de la real,- Hyepermarket.

No, pe lângă onoarea de a fi parte din așa ceva, țin să mă bucur și de un alt aspect, mai puțin vizibil în afara competiției: oamenii sunt ingenioși când vine vorba de gătit și nu cred că există vreo rețetă, oricât de antică, ce să nu poată fi adaptată și, de ce nu?, îmbunătățită cu ajutorul tehnologiei de eră spațială încorporate în aceste vase ceramice foarte durabile.

Sigur, la o primă privire, performanța vaselor de gătit pare ceva utopic, e ca și cum ai vorbi despre performanța vaselor de veceu sau a lingurilor de inox, care au o formă cam standard. Și totuși, fiecare om are o lingură preferată sau alte obiecte standard care, totuși, sunt diferite sau le par diferite…

Evident, întrucât jurizarea impune anumite rigori, nu pot da link spre nicăieri, ca să nu se interpreteze. Totuși, este bine că suntem un popor care știe să gătească bine, savuros, hrănitor și ingenios. Poate că în acest context nu se vede, dar cred că mai avem o șansă de a evolua ca popor, fiind uniți de bucătărie (în ciuda divergențelor politice, adică).

În fine, multă baftă participanților!

P.S. Ați pățit vreodată să vă ia o poftă nebună de fructe? Aseară am demontat frigiderul pentru niște mere. Au fost cele mai bune mere uscate și scofâlcite pe care le-am mâncat vreodată.

2 Comentarii

  1. Molnar Bianca-Andreea 21 mai 2012 la 13:40 - Raspunde

    :((( eu de ce nu pot? Si eu vreau!!! Uuuuuaaaaaaaaaaaaa

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.