Concurs pentru bloggeri – costumație de dans

Petrecem prea mult timp în ședințe și prea puțin timp dansând pe ritmul inimii, ascultăm prea mult de înțelepciunea de pe Facebook și prea puțin din muzica simplă născătoare de gesturi de dans, înțelegem mai mult și trăim mai puțin și, pe undeva, ne ferim de micile plăceri ale vieții ca și cum ar fi o infecție.

Dormim puțin și visăm și mai puțin, adormim greu și ne trezim lipsiți de odihnă și fiecare zi pare a fi luată cu împrumut de la Banca Automatismului Uman, avem vise seci și prea puțină pasiune, ne grăbim să ajungem nicăieri și ne rătăcim în drumul spre acolo, croșetăm idile ce despletesc iubirea și dospim aluatul deznădejdii cu fiecare mică înstrăinare la care graba ne supune.

Construim vieți șubrede, mai materiale și mai lipsite de emoție decât șenila unui excavator, călcăm peste simpatii pentru a clădi orgolii și trăim mai mult, dar trăim mai puțin și umplem golul din viață cu alte goluri și mai mari făcute din rotocoale de fum care se ridică spre cer spre a să fărâma, apoi, în noi.

Dar nu trebuie să fie așa. Dar nu trebuie să fie musai așa, nu trebuie să ne construim un palat sub un cer gol, putem picta pe el curcubeie și nori și soare și stele și vise, prin dans.

Ar trebui să uităm că uităm și ar trebui să învățăm cum să reînvățăm, ar trebui să descoperim cum să redescoperim lumea și ar trebui să explorăm modalități noi prin care să explorăm lumea, ar trebui să ne lăsăm călăuziți și de instinct, nu doar de rațiune, ar trebui să ne amintim că uităm și să ne amintim că ne amintim, ar trebui să redescoperim explorarea și să ne reamintim că nu trăim decât prin noi înșine, prin ceea ce simțim, prin ceea ce iubim, prin ceea ce uităm sau descoperim.

Ar trebui să putem.

_______

Dragi bloggerițe, Bayo.ro – The Danceroom are un concurs pentru voi. Așa că vă invit să participați și să câștigați, poate apucați să câștigați costumație de balet, yoga sau fitness și poate – intrigate de noul câștig – învățați să dansați și să trăiți frumos.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.