Despre viitoarea sentință a soților Năstase

Într-o recentă intervenție publică, la ultima înfățișare a soților Dana și Adrian Năstase în dosarul Zambaccian, avocatul apărării făcea un apel public către instanță, rugând-o să țină cont și de activitatea politică a lui Adrian Năstase în formularea unei sentințe.

Ei bine, fără a fi vreun avocat celebru, mie mi se pare că a lua în considerare activitatea politică a unui inculpat în vederea formulării unei sentințe este, de fapt, o sentință politică, ce n-are de-a face nici în clin, nici în mânecă, cu justiția, ca putere independentă și de sine stătătoare față de politic.

Să fi instigat, deci, avocatul apărării avocatului Adrian Năstase la o sentință politică? Să medităm un pic la chestia asta…

P.S. Bonus:

În timpul uneia dintre vizitele făcute pe şantierul Bibliotecii, flancat de Şerban Mihăilescu, secretarul general al guvernului, Erceanu a trăit o scenă halucinantă. A simţit la un moment dat un cot între coaste şi a auzit, şuierate printre dinţi, următoarele vorbe: „O să vă ia mama-dracului pe toţi ăştia ai voştri cu societatea civilă!” Şi a urmat o înjurătură fioroasă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.