Decor de poveste, în Piața Unirii

Verla Decor, magazinul cu cele mai bune oferte de tapet, transformă Piața Unirii din Cluj Napoca în Decor de Poveste, începând de astăzi și până în 4 Septembrie, iar asta mi se pre frumos pentru că în cadrul acestui eveniment vizitatorii din piață pot participa la ședințe foto profesionale gratuite, primind premii promoționale din partea organizatorilor inclusiv magneți de frigider cu fotografiile realizate, sau pot primi întreg setul de fotografii profesionale direct pe e-mail.

Mai mult, copiii vor putea să se fotografieze prin șabloanele unor personaje din desene animate și pot participa la ateliere de origami, iar fetele frumoase au șansa de a apărea în Calendarul Clujence Frumoase 2013. Desigur, una dintre cele douăsprezece frumoase va primi cadou din partea magazinului Verla Decor un tapet de colecție, la alegerea și pe stilul dumneaei, ca să-și decoreze camera. Desigur, regulamentul mai complet – pentru fetele interesate – este aici.

Ideea este, ca să n-o lălăi, că se vor întâmpla multe lucruri frumoase în cadrul acestor festivități, iar recomandarea mea este să citiți pagina cu detalii direct de la organizatori, pentru o mai bună înțelegere a evenimentului, premiilor, condițiilor și ce-o mai fi. Personal, cred că voi merge să-mi fotografiez fața cu Courage, The Cowardly Dog, dacă  o fi, sau cu Tom și Jerry, că gemenii au personalități multiple ce uneori se ciondănesc precum în cele mai frumoase desene animate.

În fine, dacă mergeți să vă faceți fotografii inedite, dați-mi și mie link spre ele, nu fiți timizi!

4 Comentarii

 1. Decor de Poveste 29 august 2012 la 18:42 - Raspunde

  Nu aţi nimerit personajele. Acestea sunt Mickey Mouse şi Minnie 😀
  Vă aşteptăm acolo la fotografii!

 2. joita lucian 30 august 2012 la 13:52 - Raspunde

  Hmm…devi..un mare fotograf Robin..incep sa ma tem!:)

  • Robin Molnar 17 septembrie 2012 la 08:22 - Raspunde

   =)) Mai am până să te ajung, că am văzut ce materiale produci, dar te voi ajunge. 😛

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.