Dev Talks Cluj 2016

  • Dev Talks din Cluj Napoca, ediția din 2015, la Grand Hotel Italia *****

Adăugând inteligență în casa inteligentă folosind Bluetooth. Viitorul dispozitivelor de purtat: cum senzorii, datele masive și procesarea în cloud pot salva vieți. Războaiele tehnologiilor mobile: HTML5 versus aplicații native. Mașina supremă: previzionare cu privire la mobilitate, realitate augmentată de tehnologie, realitatea virtuală și învățarea de către mașinile de calcul. Automatizând accesul la dezvoltare. Integrarea facilă a comunicațiilor în timp real într-o aplicație. Aplicarea sfaturilor NASA pentru JavaScript sau tehnologii aerospațiale este mai aproape decât ne imaginăm. Date masive pentru observarea pământului.

Acestea sunt câteva dintre subiectele deosebit de interesante despre care se va discuta la Dev Talks, care va avea loc săptămâna viitoare, în data de 11 Mai 2016 la Liberty Technology Park, și în 9 Iunie la București, la Romexpo C1.

Mai multe detalii, dacă aveți nevoie, găsiți în comunicatul de presă.

* Evenimentul DevTalks Cluj-Napoca este realizat cu sprijinul partenerilor: Hewlett Packard Enterprise, Siemens, EBS România, Brainspotting, Robert Bosch – R&D Cluj-Napoca, SDL, Yardi România, 3Pillar Global, Garmin, Frequentis, Dräxlmaier Group.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.