Laptop pentru mine

Scumpa mea (tot la propriu),

pentru că eu sunt stâlpul case, vorba aia, doar car singur 5 saci de adezivi şi 10 cutii de gresie pe scări, seara, când vin de la muncă, că noh, nu-ţi mai place culoarea din baie, că cică nu se mai poartă, doar pentru mine, am ales un laptop pe care să mi-l iau de sărbători. Şi de care tu, gazelă, nu o să aflii niciodată.

Îl iau cu ecran mic, de 15,4", ca să poată fi ascuns cu uşurinţă în portbagaj, locul tabu, unde nu-ţi arunci niciodată privirea (e treaba mea cum îndes acolo un porc, un sac de cartofi, unul de varză, şapte plase de haine de firmă şi două cărucioare de cumpărături, nu?) şi am să-l folosesc seara când merg după benzină în cel mai apropiat municipiu, unde întâmplător au şi internet wireless, de pot să mă uit în linişte pe site-uri specifice, fără ca tu să-mi ţii morală că am femeie în casă şi eu fac operaţiuni "pe sub mână". Dacă te-ai uita mei des în oglindă poate m-ai înţelege. Mai ales că nu-mi place când te văd aşa, cu părul portocaliu, rimel verde şi ruj roşu, de zici că eşti vreo specie rară, tropicală, pe cale de apariţie.

De fapt, mi-am făcut un abonament la o ceainărie, tot cu wireless, de unde să scriu pe blog în linişte. Îmi beau ceaiul negru cu lapte, ca un adevărat anglofon ce sunt, scriu pe blog, mai ales la probele de SuperBlog cu articole precum acesta, citesc presa şi ale asemenea activităţi, cu atât mai plăcute cu cât tu nu eşti prin preajmă să-mi spui că nu-ţi place localul şi că vrei să mergem acasă (pe ruta cofetărie – mall – outlet – mall – supermarket – florărie – cofetărie 2).

Oh, şi la câte filme m-aş uita, în timp ce te-aş minţi cu neruşinare că-s la vreo şedinţă! Aş avea pe laptop numai filme SF, pe care tu nu le suporţi, că sunt ficţiune, spre deosebire de Armando al tău, care e inspirat din faze reale… Şi m-aş juca, oh, da, orice, numai să nu fiu nevoit să-ţi văd moaca distrusă că ai rămas fără pâine şi e greu să cobori până la magazinul din colţ. Ce mai, câteodată mă întreb ce mai caut eu cu tine, că, vorba aia, K51AC-SX066D îmi oferă tot ce vrea muşcjhiul meu, şi ceva pe deasupra.

4 Comentarii

 1. ilcea gabriel 16 decembrie 2009 la 04:57 - Raspunde

  ma bucur sa aud ca IMI iei laptop! ce draci e cu tinepari cam debusolat
  Te-a lovit febra sarbatorilor?

  • Robin Molnar 17 decembrie 2009 la 04:19 - Raspunde

   😆 Nu sunt deloc debusolat. De febra sărbătorilor nici nu mai vorbesc. 😆

 2. ilcea gabriel 16 decembrie 2009 la 04:58 - Raspunde

  a ai iti mai propun sa il iei de la psmadd daca tot esti in cluj

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.