Pentru tine, floricica mea carnivoră

Scumpa mea (la propriu),

ştii că pentru tine îmi doresc tot ce e mai bun (doar de aia mă ai pe mine) nu contează cât costă (părerea ta), pentru tine aş trece munţii, aş înota peste cele mai adânci oceane şi aş urca cele mai abrupte şi mai reci stânci (continuarea neoficială fiind: vin la tine, dacă nu plouă).

Iubito, pentru tine am ales un laptop frumos şi finuţ. Este mic, preventiv, în cazul în care ai să-mi faci iarăşi panaramă că de ce decid eu pentru tine. N-ai să înţelegi că, de fapt, te protejez pe tine, tu, gladiolă, care nu poţi să cari un iaurt de la maşină până la etajul doi! Cum aş putea eu să te maltratez cu un laptop cu afişajul de 17 inci, când fundul tău are doar 15?

Aşa că, din motive de siguranţă, laptopul acesta din gama EEE PC 1201HA de la Asus este fix pe măsura ta. Şi, da, are hardisk-ul mare. Ştiu că mă minţi când, cu vocea tremurândă şi lăsând privirea în jos, îmi spui că pentru tine mărimea nu contează. Aşa că, măcar la laptop, să ai mai mult noroc, cu hard disk-ul.

Bine, ţie nu îţi trebuie nici un hard disk exagerat de mare, pentru că tu stai bine cu memoria, ca atunci când, la aniversara noastră de 2 săptămâni şi trei zile, la bodega aia de-ţi plăcea ţie de patron, ospătăriţa aia grasă, cheală, nespălată şi bădărană se dădea la mine şi tu mi-ai făcut panaramă că mă dau la fufe (într-un fel aveai drepate, că, noh, m-am dat şi la tine, nu?), de parcă eu aveam vreo vină că ea se dădea la orice purtător de penis care mai şi repira.

Mai mult, placa de sunet este din aia bună, că n-ai vrea să răguşească Guţă şi Salam pe orice ştift de boxe, nu? Plus că are ecranul mic, ca să te uiţi atentă la el în timp ce-ţi priveşti serialul favorit cu Luisa şi Armando, astfel încât să nu mă mai sâcâi la mentă că ce fac şi alte de-astea, în timp ce, culmea, poţi citi pe blog, mai ales că acest articol este pentru SuperBlog unde particip să câştig premii care să te facă fericită, pentru cele 3 secunde în care mă bagi în seamă, pe zi.

Cu tastele cele finuţe o să fie mai greu, că no, nu-s cartofi de 3 kile bucata, aşa cum îţi place ţie. Mă rog, nu este vina ta că ai degetele mari de-ţi faci mănuşile la comandă din trei piei de oaie, aşa că nu, nu-ţi reproşez nimic. Decât, poate, că nu mă iubeşti suficient de intens… Deşi, poate nu este de vină lingura, ci butoiul şi jungla din jurul luil…

4 Comentarii

 1. momo 15 decembrie 2009 la 20:04 - Raspunde

  haha:)) foarte tare!! bravos,,imi place,,mai ales inceputul :)) e spectaculos :)) macar exista textele,,chiar daca practica e mai complicata 😛

  • Robin Molnar 15 decembrie 2009 la 20:11 - Raspunde

   😆 Practica e imposibilă, nu doar complicată. 😉

 2. momo 15 decembrie 2009 la 20:27 - Raspunde

  eh,,,lasa,ne macar sa visam 😛

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.