Priveşti fără să clipeşti

Pentru cei care nu sunt pasionaţi de IT, dar tot vor să vadă filme de înaltă definiţie, să asculte muzică precum într-o sală de concerte sau să privescă diverse poze la o calitate extrem de bună, există o soluţie. Uitaţi de scheme complicate şi alte cele. Acum Asus vine cu cea mai simplă şi mai elegantă soluţie din câte pot exista!

Asus O!Play HDP-R1 este un player multimedia universal (mă rog, pe acolo) care este simplu de conectat atât la televizoarele normale (ce au mufele de Composite Video) cât şi la televizoarele moderne (cu intrare HDMI 1.3), simplu de utilizat şi, în general, nu prea pretenţios. Sincer, cred că aceasta este soluţia semi-profesională pentru neprofesionişti.

Nu găteşte, nu spală, nu citeşte DVD-uri şi nici CD-uri, pentru că filmle sau muzica le ia de pe o memorie extrenă (USB), de pe un hard disk extern (eSATA) sau prin reţea. Ce poţi să ceri mai mult? De aceea spun: priveşti fără să clipeşti, pentru că se instalează uşor şi oferă o calitate bună (standardul video digital H.264 este calitate de înaltă definiţie).

2 Comentarii

  1. TNH 14 decembrie 2009 la 19:48 - Raspunde

    Da, foarte util. Te scapă de o grămadă de bătăi de cap. 😀

    • Robin Molnar 15 decembrie 2009 la 04:02 - Raspunde

      😆 Aşa este. Nu-ţi trebuie nu ştiu ce soft, nu ştiu ce cabluri şi nu ştiu ce drivere ca să te uiţi la filme în format digital. 😆

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.