Realul este mai tare decât visul

Mă refer la un real,- Hypermarket din Timişoara (primul din cele două), nu la cele din Bucureşti (s-a deschis şi al treilea, non stop) sau Cluj. Acolo am găsit nişte chestii drăguţe (de exemplu acolo m-am jucat cu un EEE PC modelul nou). Ba chiar, acolo mi-am găsit şi câinele pe care-l voi cumpăra când voi sta la casă. Un Golden Retriever.

În fiecare Duminică, aproape, mergeam în plimbare până acolo, cu maşina. Evident, făceam şi cumpărături, cu ocazia asta. Şi nu cumpăram decât.. de toate. Logic, că aşa este la aşa magazine mari şi ieftine. Bine, tot acolo am văzut şi nişte fiţe de nu credeam că se poate. Dar nu mă deranja, sincer să fiu. pentru că tot acolo era plin de bunăciuni, îmbrăcate în hainele cele bune, de Duminică.

Mie sincer, îmi plăcea, că acolo găseam de toate într-un singur loc. Am fost şi aici, în Cluj, la Iulius Mall. Arată binişor, nu zic nu, doar că unele chestii sunt nelalocul lor (trepte de 10 centimetri, de urci la ele până ţi se acreşte, tavan înalt, că doar se ştie că încălzirea nu produce poluare, asta aşa, la prima mână). În fine, trebuie să ajung şi la real,- aici în Cluj, că am de cumpărat nişte chestii. Şi sunt mai ieftine.

Da, acest articol este scris pentru SuperBlog 2009 şi anunţă deschiderea unui nou hypermarket în Bucureşti. Este scris pentru cei ce, la fel ca şi mine, au încetat să se mai uite la televizor şi îşi iau, ca şi mine, ştirile de pe net. Da, nu mă mai uit la TV, decât, eventual, pe Hallmark, AXN sau posturile educaţionale.

4 Comentarii

 1. Ana 11 noiembrie 2009 la 17:02 - Raspunde

  Golden retrievers are really cute & playful dogs :cheer:
  Trebuie sa trec si eu prin real sa-mi mai iau niste sosete printre care si unele de iarna, de genul [url=http://s344.photobucket.com/albums/p355/anaix3l/2009%2010%20Oct%20misc%20pics/?action=view&current=DSC03375.jpg]asta[/url] 🙂 Doar ca la mine o sa fie unul din Bucuresti (bineinteles 😛 ). Cel mai probabil cel nou deschis langa Politehnica 🙂 ca n-am chef sa deviez prea mult de la drumurile mele de zi cu zi doar ca sa merg la cumparaturi.

 2. FELICIA 13 noiembrie 2009 la 16:49 - Raspunde

  In poze arata bine Real Cotroceni, dar nici cu al nostru din Cluj nu mi-e rusine!

  • Robin Molnar 14 noiembrie 2009 la 05:36 - Raspunde

   😆 D-apăi, tulai Doamne, cum să ne fie ruşine cu al nost din Cluj? 😆

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.