Reducere pentru studenti, pe 1 octombrie, la expozitia OUR BODY: Universul Interior

Începutul noului an universitar aduce bilete la preț redus pentru studenți, la expoziția „OUR BODY: Universul Interior”, din Iulius Mall Cluj. Joi, 1 octombrie, între orele 10.00 și 22.00, studenții pot cumpăra bilete la prețul de 20 lei, pe baza carnetului sau a legitimației de student, vizate pe anul 2015 (reducere de 42% față de prețul normal). Peste 12 000 de persoane, atât români cât și străini, au vizitat până acum expoziția, de la deschiderea sa. Biletele reduse pentru studenți vor putea fi achiziționate doar de la casa de bilete de la intrarea în expoziție (Iulius Mall Cluj).

Dacă încă n-ați fost, mai sunt doar câteva zile în care puteți vizita această expoziție rară, așa că vă recomand cu foarte mare drag să mergeți și s-o vizitați, întrucât veți găsi foarte multe de învățat despre oameni și despre voi înșivă!

Cuvintele sunt sărace în fața unei asemenea experiențe de auto-cunoaștere care echivalează cu revelația pe care o pisică o are atunci când se recunoaște în oglindă. Deci, revelați-vă!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.