Studenții și mediul de afaceri

  • Afiș Mediul de Afaceri, Cluj, Martie 2015

Și pe vremea când am fost eu student, când Iliescu era președinte, se făceau seminarii pentru antreprenoriat. Am fost la unul, era prea vag, nu m-a ajutat cu nimic, dar poate că n-am fost eu la seminarul potrivit, poate ținea mai mult de organizare, poate domeniul era incipient și experiența puțină…

Pe lângă aceasta, fiind studenți în Valea Jiului, ne-am dus la acel seminar înțelegând că avem mai multe șanse să ne creăm propria afacere, decât să ne găsim un loc de muncă, deci poate că ne-am dus noi din motivele greșite.

Dar acum, la Cluj, se prea poate ca la seminarul organizat de Mediul de Afaceri (înscrierile pentru studenți masteranzi se fac până-n 5 Martie, 70 lei) să participe oamenii din motive bune, cum ar fi pentru că se gândesc să-și facă propria afacere, ceea ce-i conferă acestei inițiative o valoare potențială, generatoare de valoare economică și socială.

De asta și scriu, poate sunteți interesați și eligibili și poate vă ajută.

1 Commentariu

  1. Laurentiu 12 martie 2015 la 12:01 - Raspunde

    Dupa 3-4 ani in campul de munca, student fiind, iti dai seama ca propriul business este metoda prin care sa imbini utilul cu placutul. Nu sunt multi care reusesc, dar trebuie sa perseverezi. Toretic, dupa alti 4-5 ani sper sa imi conduc propria afacere, nu sunt de acord cu statutul de angajat fara orizonturi clare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.