Tesla, Hotmail, NASA, Skype și SoundCloud se întâlnesc la Techsylvania

  • Tim Draper la Techsylvania, 2016, 2016

Techsylvania are câte ceva pentru fiecare, de la antreprenori dornici să lucreze pentru ei, la dezvoltatori, dornici să lucreze cu tehnologii interesante:

Pentru antreprenori vine Tim Draper:

Născut într-o familie de investitori, Tim Draper este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de investiții, pe plan mondial. Tim Draper este co-fondator și Managing Partner al fondului de investiții Draper Fisher Jurvetson, care deține nu mai puțin de 3.5 miliarde de dolari în administrare conform Crunchbase, cu misiunea de a finanța afaceri debutante în domeniul tehnologiei. Investitorul va împărtăși în cadrul conferinței Techsylvania informații cu privire la provocările întâmpinate în demersul său profesional.

Pentru dezvoltatori, ca de obicei, distracția este mai mare, cel puțin după părerea mea de dezvoltator:

În cadrul hackathon-ul Techsylvania dezvoltatorii software își vor putea testa abilitățile de programare, dar și creativitatea, având posibilitatea de a dezvolta aplicații pentru drone DJI sau Parrot, dispozitive de realitate virtuală precum Oculus Rift sau Merge VR, ceasuri inteligente de la Vector, Apple sau Google, instrumente care urmăresc gesturile sau privirea cum ar fi Leap Motion și The Eyetribe Tracker ș.a. 130 de programatori vor concura pentru premii constând în gadgeturi de la Vector Watch, Parrot, Alcatel, Pebble, Merge VR, Leap Motion si Misfit, dar și o invitație exclusivă la programul de pre-accelerare găzduit de Young Leaders Club, precum și mentorat business din partea organizației Founders Forum din Londra.

Nu cred că este nevoie de mai multe detalii. Totuși, dacă nu sunteți convinși, aici am pus întreg comunicatul de presă.

Oameni, bani, tehnologie, idei, conexiuni, contacte, contracte etc. O să fie distractiv. Mi-ar plăcea să ajung, dar nu știu sigur dacă voi putea ajunge, deși îmi doresc foarte mult!, ceea ce-mi provoacă o anume stare de regret și de teamă! Cum adică să treacă așa ceva pe lângă mine? De aceea voi, dacă puteți, duceți-vă (21-24 Mai la Casa de Cultură a Studenților, accesibilă din orice punct al orașului), se merită, am certitudinea că se merită.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.