Un concurs onest cu premii oneste

Dom’ne, zece premii în valoare totală de 4000 de lei nu par mare scofală, dar mie mi se pare că  oferirea a zece computere – nouă desktopuri brand și un laptop IBM – nu este chiar apă de ploaie, chiar dacă vorbim despre computere second hand.

IT-SH.ro, magazin online de produse IT second hand

IT-SH.ro, magazin online de produse IT second hand

Să luăm, de exemplu, laptopul IBM T61 de la premiul întâi. Are carcasă cu titan, cel puțin așa cred, întrucât defunctul meu T21 așa era. Dom’ne, acesta a fost un laptop onest, am un amic care și acum mai are două chiar cu procesor Intel Dual Core și extrem, extrem de robust și cu cel mai slab laptop din seria T m-m fâțâit prin lume.

Sau, premiul doi, tower-ul Dell Optiplex 760SFF cu procesor Intel Dual Core E5300, unele dintre cele mai robuste sisteme ale momentului respectiv, cu milioane de unități vândute în toată lumea. Un computer onest și acesta, care nu te lasă la greu, dacă-l tratezi cu un minim de respect.

Iar mențiunile, șapte la număr, trebuie să fiu sincer și să spun că sunt un pic mai performante (HP DC5750SFF) decât computerul de pe care vă scriu aceste rânduri, deci nu sunt de aruncat, din contră, mă gândesc serios să mă înscriu și eu la concurs, poate câștig un astfel de computer, să-l leg la World Community Grid, că duce. Evident, vorbim despre niște sisteme oneste care, deși n-au specificații de top, au în spate calitatea, fiabilitatea și robustețea celor mai mari producători din lume.

De aceea, dragi bloggeri, vă și recomand să vă înscrieți la concursul organizat de it-sh.ro , pentru că oferă niște premii oneste într-un concurs onest care nu cere luna de pe cer, doar un pic de creativitate și câțiva prieteni.

Așadar, mult succes participanților!

P.S. Să nu uit, astfel de sisteme second hand sunt mai stabile și mai performante, de obicei, decât computerele făcute pe bucăți, întocmai pentru că acestea vin în configurații testate și optimizate, astfel încât să aibă cel mai bun raport calitate/ preț. Desigur, sunt și excepții, dar în general cele mai robuste sunt computerele de firmă, supă cum se poate constata și urmărind magazinele online de produse second hand. Rar vezi câte ceva făcut din bucăți, care să fie și rezistent, stabil sau fiabil.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.