Dacă pute, este o ordură

O parte din Guvern, dar nu Administrația Națională pentru Meteorologie, ANM, susține c anul acesta va fi un ger năpraznic și a decis suplimentarea fondurilor primăriilor:

Potrivit prognozei meteorologice, va exista un proces de transfer al maselor de aer arctic în Europa, rezultând geruri anormale pentru perioada următoare, ceea ce va determina creşterea consumului prognozat de energie electrică şi termică pe perioada sezonului rece. În aceste condiţii există riscul ca autorităţile locale să nu poată asigura stocurile necesare furnizării în condiţii optime a agentului termic pentru populaţie pentru perioada friguroasă în anul 2013″, se arată în nota de fundamentare a unei ordonanţe de urgenţă a Guvernului.

Mediafax

Întrebați de unde au o asemenea prognoză, în condițiile în care nu există niciun semn care să indice asta, toți cei intervievați (de la premier, la lider teleormănean) au dat din colț în colț, așa că eu trag concluzia justă că cei din guvern au doresc să transfere niște fonduri către primăriile conduse de membri USL, că doar cine să-i întrebe de sănătate?

În fine, dacă urmăriți declarațiile lor, vedeți că pute. Ceea ce, indubitabil, ne arată că vorbim despre o mare și puturoasă ordură, ca să nu spun mai urât.

P.S. Bag de seamă că după ce ne-au furat steagul, ăștia de acum ne-au furat și prognoza meteo. Rămân surprins de creativitatea metodelor lor de furtișag, niciodată nu m-aș fi gândit că ar putea să ne fure până și acestea.

2 Comentarii

  1. Danyzus 12 noiembrie 2013 la 10:46 - Raspunde

    Oricum guvernul nu da doi bani pe institutiile de specialitate si pe parerile expertilor. Daca guvernul zice ca vine zapada atunci nu mai conteaza ce zice I.N.M.H. Parca mai afirmase unul ca de vina pentru cutremurele din Galati “ar putea” fi sondele petroliere si a fost demis pentru ca teoria lui nu era in concordanta cu cea a guvernului. Oricum, se stie ca in Romania doar o “comisie” parlamentara poate stabili chestii tehnice, de exemplu ce este acela un plagiat. Mie unul mi-e mila de directorul de la I.N.M.H.

    • Robin Molnar 13 noiembrie 2013 la 20:25 - Raspunde

      Cum adică guvernul nu se ia după o instituție proprie?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.