Crap picant cu ciuperci la cuptor

De mult timp n-am mai pus o rețetă, deși – evident – am mai gătit. N-am avut răbdare, iar alte subiecte mi s-a părut că au avut prioritate mai mare. Revenind, în weekend, cei de la real, – Hypermarket au avut o ofertă delicioasă: crap proaspăt, la 12 lei kilogramul.

Înainte să speculăm cum că peștele n-ar fi fost proaspăt, mi-am zis că e cazul să fac o mică filmare nevinovată cu camera ascunsă:

Revenind, peștele era la ofertă. Și tot la real,- am găsit și tocăniță de ciuperci la vrac, congelată, pe la șapte lei și ceva, sau pe acolo, kilogramul. Nu sunt un fan al ciupercilor, dar admit merg bine cu crap, așa că am luat o jumătate de kilogram, cu care am umplut peștele – după ce l-am curățat de mațe și de solzi – restul ciupercilor punându-le în tavă.

Am condimentat cu mult piper și un pic de boia iute și numai la ora la care aceste rânduri vor fi publicate, mă voi încumeta să m-apuc de el, făcându-i și o mămăliguță. În fine, poza e de azi-dimineață, când l-am scos din frigider numai pentru fotografiere.

Crap iute la cuptor, umplut cu ciuperci

Crap iute la cuptor, umplut cu ciuperci

Grăsimea din tavă a fost lăsată de pește, că eu am folosit doar puțin ulei de măsline, să aibă peștele pe ce sta până mai “slăbește”, fără alte grăsimi suplimentare.

P.S. Ce bine ar fi dacă ăștia de la real,- ar avea pe cineva care să curețe peștele, la cerere…

2 Comentarii

  1. Joita Lucian 12 martie 2013 la 09:48 - Raspunde

    Iar vrei sa imi faci foame mare R….hmm mai stau putin si ma duc sa pap ceva!..arata bine rau ce ai facut acolo!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.