Jumări

Dacă tot mi s-a făcut poftă de jumări la Cluj, cu pogăcile alea cu jumări, primul lucru pe care l-am făcut acasă a fost să, evident, fac jumări. Şi au ieşit tare bune. Iniţial am vrut să le fac pastă de jumări, dar m-am răzgândit, că no, îmi era prea poftă. Cum era seară (mă rog, era ora 3) n-am apucat decât să le gust, aşa că m-am desfătat la micul dejun de la ora 15.

Nu au ieşit prea multe (aici se vede prima serie din cele trei), pentru că le-am prăjit de să le ia… mama zborurilor. Că aşa am vrut eu. Oricum, cică mă pricep.

4 Comentarii

  1. Mihai Todor 23 decembrie 2009 la 08:14 - Raspunde

    Păi nu-s bune dacă nu le prăjești până nu mai rămâne mai nimic din ele 😀

    • Robin Molnar 23 decembrie 2009 la 09:23 - Raspunde

      😆 Ai dreptate. Sunt chiar greţoase. Din fericire pentru tine, până apari sigur n-or să mai fie. 😆

      • Mihai Todor 23 decembrie 2009 la 11:06 - Raspunde

        Ce rău ai fost, da\’ ai baftă că azi e o zi specială și te iert 😛

        • Robin Molnar 23 decembrie 2009 la 16:34 - Raspunde

          😆 Si de ce, ma rog, este o zi speciala? 😆

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Robintel
Despre Politica de Confidențialitate

Acest website are nevoie să folosească cookies, care sunt niște fișiere text de mici dimensiuni ce conțin referințe specifice, dar nu explicite, stocate pe computerul voastru, astfel încât, de exemplu, atunci când lăsați un comentariu, datele din formular să se salveze, dar nu numai.

Fără acces la cookies, aceste date nu se vor salva.

Pentru a afla mai multe despre cum folosim informațiile și despre dreptul vostru asupra datelor voastre, vă rugăm să consultați pagina Politica de Confidențialitate.

Puteți modifica accesul la aceste cookies accesând taburile din stânga.