Somon înăbușit la cuptor, cu legume la grătar
Venind de la drum lung, duminică seară mi-am amintit că trebuie să-mi pregătesc ceva consistent pentru masa de prânz de luni, așa că am pus niște somon la dezghețat, să-l gătesc dimineață.
Dis de dimineață, m-am trezit și am spălat carnea, după care am pus-o într-o tavă cu un pic de ulei, am presărat niște piper pe carne și am pus câte o feliuță le lămâie pe fiecare bucată de carne, după care am acoperit tava cu folie și am dat-o la cuptor, la foc mic, vreo o oră, poate un pic mai mult.
Apoi, când am venit acasă pentru masa de prânz, mi-am făcut repede garnitura de legume congelate la grătar, și mi-a ieșit asta:
Și nu, în continuare nu prea îmi place somonul.
Arata bineee! 😀
Da, era și destul de OK, după părerea cuiva care nu se omoară cu somonul.
Arata foarte bine. Si asta o spune o persoana care nu se omoara cu pestele :))
Mulțumesc frumos, apreciez.
Mergea mai bine cu o garnitură de orez și cu lime în loc de lămâie 😉
Sigur, presupunând că m-aș da în vânt după orez, ceea ce nu este cazul. =))