Somon înăbușit la cuptor, cu legume la grătar

Venind de la drum lung, duminică seară mi-am amintit că trebuie să-mi pregătesc ceva consistent pentru masa de prânz de luni, așa că am pus niște somon la dezghețat, să-l gătesc dimineață.

Dis de dimineață, m-am trezit și am spălat carnea, după care am pus-o într-o tavă cu un pic de ulei, am presărat niște piper pe carne și am pus câte o feliuță le lămâie pe fiecare bucată de carne, după care am acoperit tava cu folie și am dat-o la cuptor, la foc mic, vreo o oră, poate un pic mai mult.

Apoi, când am venit acasă pentru masa de prânz, mi-am făcut repede garnitura de legume congelate la grătar, și mi-a ieșit asta:

Somon înăbușit cu lămâie la cuptor, cu legume la grătar

Somon înăbușit cu lămâie la cuptor, cu legume la grătar

Și nu, în continuare nu prea îmi place somonul.

6 Comentarii

  1. Nelly 07 septembrie 2011 la 16:08 - Raspunde

    Arata bineee! 😀

    • Robin Molnar 09 septembrie 2011 la 07:18 - Raspunde

      Da, era și destul de OK, după părerea cuiva care nu se omoară cu somonul.

  2. ciresica 07 septembrie 2011 la 18:43 - Raspunde

    Arata foarte bine. Si asta o spune o persoana care nu se omoara cu pestele :))

  3. Mihai Todor 11 septembrie 2011 la 23:10 - Raspunde

    Mergea mai bine cu o garnitură de orez și cu lime în loc de lămâie 😉

    • Robin Molnar 13 septembrie 2011 la 08:54 - Raspunde

      Sigur, presupunând că m-aș da în vânt după orez, ceea ce nu este cazul. =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.