6 Comentarii

  1. Molnar Bianca Andreea 12 aprilie 2010 la 02:01 - Raspunde

    mda..trebuie sa ma perfectionez la scris. Sincer, nu am avut ustensila pentru, dar mi-a venit o idee grozava. La urmatorul tort o sa o pun in practica.
    Tortul a fost delicios. Nu a rezistat 2 zile. Este tot tort diplomat doar ca am pus mai multe fructe decat in celalalt. Chestia e ca deja am primele cliente la flori.(si unii trandafiri vor ajunge in Italia). =D

    • Robin Molnar 12 aprilie 2010 la 11:54 - Raspunde

      =D Interesant. Ia uite ce soră talentată am. =D Seamănă cu mine. =D

  2. Ana 12 aprilie 2010 la 05:48 - Raspunde

    Ca o fana Scooby-Doo ce sunt, gasesc poza foarte dulce =D

    • Molnar Bianca Andreea 12 aprilie 2010 la 06:40 - Raspunde

      \”poza\” e de fapt facuta din pasta de zahar…miami. =D

      P.S. Mi-am facut rost de o ustensila de scris pe torturi. Sper sa mearga. =D

  3. Scooby Doo 13 noiembrie 2013 la 22:23 - Raspunde

    nu are sens sa mai zic de text :))oricum presupun ca de la momentul postarii pana in prezent te-ai perfectionat si la scris pe torturi. Scooby in schimb este adorabil 😀 si delicios cu ocazia asta ! E un dulce , na :))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Robintel
Despre Politica de Confidențialitate

Acest website are nevoie să folosească cookies, care sunt niște fișiere text de mici dimensiuni ce conțin referințe specifice, dar nu explicite, stocate pe computerul voastru, astfel încât, de exemplu, atunci când lăsați un comentariu, datele din formular să se salveze, dar nu numai.

Fără acces la cookies, aceste date nu se vor salva.

Pentru a afla mai multe despre cum folosim informațiile și despre dreptul vostru asupra datelor voastre, vă rugăm să consultați pagina Politica de Confidențialitate.

Puteți modifica accesul la aceste cookies accesând taburile din stânga.