Aici nu e mâna lui Dumnezeu

Se dă știrea:

Carmen Bejan, studenta criminală din Timişoara, a fost internată, ieri, la Spitalul Universitar din București. Tânăra a născut noaptea trecută, în jurul orei 2.00, însă nou-născutul nu a supravieţuit. Medicii spun că bebelușul ar fi murit din cauza unor multiple malformații. […] Tânăra a mai fost investigată cu ecograful de încă cel puțin cinci ori la Spitalul Rahova și la Maternitatea Bucur, însă fără a se stabili că micuțul pe care îl purta în pântece ar fi avut vreo problemă.

Sursa

Vai, săraca, cum a bătut-o Dumnezeu, ucigându-i fătul nedorit! Și vai, cum i-a orbit Dumnezeu pe medicii de i-au făcut celelalte ecografii (dintre care, probabil, și unele 3D), de n-au văzut că fătul n-are mâini, deși una dintre analizele cvasi-genetice care se poate face la ecograf este și aceea care spune că trebuie să numeri degetele fătului și să te asiguri că sunt doar câte cinci la fiecare mână, ca să vezi că n-are nu-mi amintesc exact ce dublură cromozomială, că într-un deceniu am avut timp să uit genetica din liceu…

Totuși, aici nu e mâna lui Dumnezeu, care pentru o viață luată, se spune că a luat o viață. Nici nu se poate afirma că medicii care au consultat-o au luat șpagă să nu vadă că fătul nu este viabil și că sarcina trebuie terminată, preferând să o lase pe criminală să încerce să ajungă în libertate și să nască un făt decedat. Desigur, nici nu putem spune că sunt incompetenți, că n-avem dovezi, deși faptele vorbesc de la sine…

De fapt, în toată povestea asta Dumnezeu este singurul vinovat pentru că, precum în Vechiul Testament, a aplicat legea talionului: ochi pentru ochi, dinte pentru dinte. Asta dacă nu cumva Carmen B. a luat ceva care să-i provoace malformații fătului, în care caz nimeni nu este vinovat decât, cel mult, fătul.

Convenabil, nu?

4 Comentarii

  1. joita lucian 26 mai 2012 la 10:48 - Raspunde

    Este pacat pt cel mic…cat despre ea sper sa putrezeasca in inchisoare cu tot cu iubitul ei traficantul de droguri care este afara!

  2. Laurentiu 27 mai 2012 la 19:14 - Raspunde

    Imi pare rau doar de ala mic…saracu’ nu are nici cea mai mica vina…cat despre ea, se stie unde ii este locul!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.