Bă Ponta, ești prost!

Știu că știi că ești prost, dar îți mai zic și eu: – Ești prost! Tolomac rău, nu așa. Bă, Ponta, bubui, mă!

 “Nu reuşim să semnăm, pe bani europeni, un tronson de autostradă în regiunea Deva pentru că n-am făcut subtraversarea pentru urşi. Probabil că pare comic, dar nu e nimic comic în chestia asta. Nu avem avizul de mediu pentru că trebuie să facem o subtraversare ecologică pentru urşi. Iubesc urşii, iubesc toate animalele, dar trebuie să facem şi autostrăzi ca oamenii să trăiască în ţara asta, să nu mai moară pe drumuri în accidente de maşină, să putem să ne dezvoltăm economic, să facem nişte lucruri ca să ne folosim ţara asta bogată, să ne-o folosim bine, păstrând în acelaşi timp cât mai mult din natură”.

Ziarul Hunedoreanului

Bă Ponta, fii atent aici la mine! Ai nu una, ci două soluții, dacă nu cumva chiar mai multe, toate realizabile, dacă vrei:

1. Faci o sub-traversare mai lungă, care să nu afecteze proiectul inițial. Adică, să fie mai mare de o sută de metri, cam cât e zona de inters din proiect. Mă rog, poți să faci mai multe, ele nu afectează proiectul!

2. Faci – genial! – supra-traversări peste autostradă! Wow, cât de greu ar fi? Că nemții au destule astfel de treceri pentru animale (nu cred că mai au, totuși, urși).

Bă Ponta, nu mai fă pe prostul, ci pune-te să faci treabă, că nu trebuie să modifici nici proiectul, nici lictația, ci trebuie doar să dai niște bani de la buget. Trebuie doar să vrei.

Este?

P.S. Ce ți-am zis eu acum, trebuia să-ți spună Ministrul Transporturilor. Mă rog, duduia oricum nu se pricepe, așa că mi-am zis să-mi fac datoria civică de a te informa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.