Colon Help?

I want people to know that colon cleanses are a baseless, fact-less, silly product that is marginally helpful in limited cases and potentially dangerous if instructions are not followed.

Insula Îndoielii

Cei de la Zenyth Pharmaceuticals au dat în judecată compania Automattic, operatoarea serviciului de blogging oferit pe WordPress.com, pentru a cere îndepărtarea de la accesul public a unei serii de trei articole (unu, doi și trei + bonus) despre curățarea anală și produsele de tipul lui Colon Help.

Să nu-i vorbim de rău, zic, să nu ne trezim dați în judecată pentru  “contrafacere de produs” sau cine știe ce minune, gen: condamnare pentru exprimarea unei sau unor păreri pro și/ sau contra despre produs, precum în cazul din link.

În altă ordine de idei, Federal Drug Administration (FDA) din SUA permite existența înghețatei cu aromă de castoreum (cei care ați fost la Muzeul Farmaciei știți ce-i ăla), un preparat obținut din anusuri de castor…

Frumos, nu?

2 Comentarii

  1. alunelu 24 octombrie 2012 la 10:41 - Raspunde

    Sunt atatea saituri care spun ca detoxifierea nu e necesara, ca e o abureala scumpa, incat te-ai gandi ca lumea s-a prins de escrocherie. Dar atat timp cat la TV o sa mai apara sustinatori, chiar din randul medicilor, nutritionistilor, “vedetelor”, n-ai ce-i face. O sa mai existe destui care spera la minuni de la argila cu frunze in ea si in loc sa adopte o dieta echilibrata, sa bea apa suficienta etc. vor continua cu excesele si se vor “repara” cu ColonHelp and the like.

    • Robin Molnar 05 noiembrie 2012 la 07:36 - Raspunde

      Da, păi pentru bani, unii se vând ca niște curve pe centură.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.