Cum parchează smecherii

Cred că este evident că se ghidează după principiul: spune-mi ce maşină ai ca să-ţi spun ce IQ ai. Se dă, fictiv vorbind, bucureştene, un segment de drum, în faţa Teatrului Dramatic I. D. Sârbu din Petroşani.

La 15 metri în spate este intersecţia iar la 25 este un semafor al altei intersecţii. Acolo lumea parchează paralel cu bordura, numai tu, cu o maşină albă şi extrem de lungă o parchezi oblic şi te enervezi că trebuie să urci cu o roată pe bordură. Şi nici aşa n-ai parcat bine, pentru că maşina ta tot era ieşită mult în afara şirului de maşini parcate.

Sfatul meu, de bun simţ, dealtfel, este:

  • Parchezi normal, ca orice om care ştie să citească şi şi-a luat permisul pe bune.
  • Mai mergeai 40 de metri, făceai dreapta şi intrai în parcare, că locuri sunt. Bine, dezavantajul este că trebuia să mai mergi pe jos încă 100 de metri până la club, că acolo ai mers.

Dacă nu, pe viitor o să aplic formula:

Lungimea maşinii în centimetri / IQ-ul tău care este X, necunoscuta = 100, adică de 100 de ori IQ-ul tău dă lungimea maşinii.

Bine, această formulă nu se aplică oamenilor normali şi cu bun simţ, dar cum tu eşti excepţia dă-mi voie să te includ în formula de calcul al inteligenţei excepţiilor, formulă stipulată mai sus.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.