Dacă oamenii n-ar fi atât de proști, n-ar fi atât de ușor de manipulat

Barbatul are in total 78 de neveste, iar 50 dintre acestea au pozat, asemenea unor eleve de liceu, la sfarsit de an, alaturi de fotografia celui pe care erau indoctrinate sa-l venereze.

Sursa

No, amu nu se mai poate spune că damele alea erau prea inteligente. De fapt, povestea este atât de șocantă încât nu-mi explic cum Dumnezeu s-au lăsat alea prostite în acest hal. Până și la maimuțe, femela știe că trebuie să fie singura, preferata. Cu excepția cazului în care se trăiește în poligamie de ambele părți, desigur.

Sincer, cred că un om care are 78 de neveste (Warren Jeffs) este un fel de prădător sexual din tagma violatorilor în serie, în acest caz deosebirea constând în faptul că pe astea întâi le-a îndoctrinat în Biserica lui Isus Cristos și a Apostolilor Zilelor din Urmă, și abia după aceea le-a abuzat. Și, mai mult, tot ele l-au ajutat să abuzeze sexual de o fată de 14 – 15 ani, care a și născut.

De aia zic, dacă oamenii n-ar fi atât de proști, n-ar fi atât de ușor de manipulat.

6 Comentarii

 1. TNH 11 august 2011 la 22:08 - Raspunde

  Am citit știrea până la capăt și se pare că a abuzat mai multe minore, iar unele dintre ele aveau vârsta de 12 ani. Și din alea 78 de neveste, 56 erau surori, deci cred că părinții celor 56 erau îndoctrinați încă de pe vremea lu’ ta’su capului bisericii.

 2. Simo 11 august 2011 la 23:00 - Raspunde

  Eu ma gandesc asa. Ca daca cresti si traiesti intr-un loc in care cei normali, din afara au prea putin acces si ti se spune in fiecare zi de cand esti capabil sa intelegi ca e normal sa te dai cu capul de pereti si toata lumea din jurul tau se da cu capul de pereti, asa vei face si tu. Indiferent daca ti se pare normal sau nu. Si daca nu ti se pare normal si nu vrei sa faci lucrul asta, atunci se vor gasi suficienti de multi oameni din acea comunitate care sa te forteze sa te dai cu capul de pereti pentru ca ei cred ca asta e “calea”.

  • Robin Molnar 12 august 2011 la 21:21 - Raspunde

   Foarte pertinentă observația ta. Cred că toți ăia din biserica respectivă ar trebui legați. Dar sună urât.

 3. joita lucian 12 august 2011 la 10:24 - Raspunde

  ideea este ca vrem nu vrem facem parte din gloata iar cum 90 %sunt maimute…tre sa te dau dupa turma:)…si sa incerci sa iti pastrezi aptitudinile desi tot in turma este e destul de greu!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.